Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Zaronite u Riznicu Znanja

..ko piše Sandler knjige? Sandler treneri koji svakodnevno zajedno sa Vama proživljavaju sve ono čemu vas uče!

izađite najzad iz zablude:

Hraniti Ego ili Porodicu, težak izbor zar ne?

Poštovani i dragi profesionalci prodaje - ali i vi koji se ne osećate ugodno u glagolu prodavati: arhitekte, inženjeri, advokati, lekari, revizori, ovo je knjiga o velikoj istini u prodaji: Ako idemo iskreni i pošteni u nepošten svet, možemo biti povređeni! Koliko puta ste na sopstvenoj koži osetili istinitost ove tvrdnje jer su vas potencijalni kupci iskoristili za informacije a završili posao sa drugima? Koliko često vršite Besplatno Savetovanje i osetite da ste se odrekli ličnog dostojanstva? Da li vam se smučilo da trošite vreme i energiju na pravljenje ponuda koje obično završe kod konkurencije na stolu?

Ako osećate ove bolne simptome, vreme je da se možda suočite sa uzrokom: možda koristite način prodaje koji je već toliko u upotrebi da ga kupci odlično poznaju. Kada se vaš način prodaje ne razlikuje od drugih, postajete predvidivi i lako vas je kontrolisati i ucenjivati. Razmislite o ovome!

Postanite Nepredvidivi

Radite sve suprotno što tradicionalni prodavci rade!

Sandler Trener Jody Williamson daje nam značajne lekcije i razmišljanja: Ako se ponašamo Tipično, tako ćemo biti i tretirani! U svojoj Knizi: Radite Sve Ono Što Je Nepredvidivo (engleski jezik se često ne može bukvalno prevesti na srpski jezik), daje nam objašnjenja da ako se ponašamo kao tradicionalni-predvidivi prodavci, tako ćemo biti i tretirani i na žalost to može biti i suviše bolno iskustvo. Kniga nam takođe dočarava i osnovne Sandler Principe Netradicionalne prodaje koja govori da većina profesionalac prodaje danas koristi tehnike i rečenice koje su toliko zastarele da nam samo otežavaju našu ulogu koju igramo. Odlična knjiga, preporuka svima!

Biti menadžer vs Pomoći nekom da postane bolji?

Da li znate razliku?

Autoritet dolazi od starogrčke reči što je u značenju - postati bolji pored nekog! The Coach's Playbook: Napravite svoj Kuvar Za Uspešno Mentorisanje Drugih koju je napisao Sandler Trainer Bill Bartlett daje odgovore na mnoga pitanja a najčešći je: Ako moj prodavac zarađuje manje novca nego što mu je potrebno za funkcionisanje njega samog ili njegove porodice, da li ja trebam da znam za to i kako da mu pomognem. Biti menadžer znači biti odgovoran tj, biti sposoban dati odgovor koji nam je neko postavio! 
Knjiga koju jednostavno morate imati ako imate ambicije da postanete veliki menadžer!

Od lavirinta mogućih donosioca odluke do ostvarivanja velike prodaje!

Sandler Enterprise Selling, (srpski: Kako Osvajati Velike i Zahtevne Kompanije)

Mnogo je truda bačeno i zaboravljeno i emocija investirano u jurenje velikih Slonova koji su nas tako lako zbacili sa sebe gde smo se vrlo bolno prizemljili i tu emociju dalje nosimo na ponovni pokušaj osvajanja velikog Slona. Verovatno jedna od najboljih Sandler knjiga objašnjava prvo stanje uma koje nam je neophodno za osvajanje velikih, zatim kako kvalifikovati i razvijati šansu pa sve do kako pronaći donosioce odluke i one koji imaju uticaj na odluku.

Sazanjte više o ovoj knjizi >> 

Pročitajte media & press o ovoj knjizi >>

Iskoristite najveću svetsku profesionalnu mrežu za stvaranje kvalifikovanih kontakata

Koristite Linked In na Sandler Način

Sandler najveća svetska organizacija za razvoj ljudskog potencijala i Linked In najveća svetska profesionalna mreža profesionalaca u strategijskoj alijansi su kreirali knjigu na koji način koristiti sve potencijale ove mreže.

LinkedIn na Sandler Način, pomoći će Vam kako da kreirate vrlo efikasan i jedinstven profil i kako da kvalifikujete kontakte.