×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Zaronite u Riznicu Znanja

Ko piše Sandler knjige? Sandler treneri koji svakodnevno zajedno sa Vama proživljavaju sve ono čemu vas uče!

Oduvek smo se trudili da našim klijentima i onima što nisu, dajemo najbolje knjige i znanje u njima

Ko piše Sandler knjige? Sandler treneri koji žive sa Vama Vaš proizvod i Vašu uslugu. Čiji je uspeh Vaš uspeh i koji poznaju Vas i Vašu kompaniju jer kada postanate naš klijent, otvorili ste „zdrastveni karton” kod nas - mi Vas poznajemo. Sandler knjige su pisane sa ulice iz starih i iznošenih cipela. Sve što ćemo Vam dati u knjigama, daćemo Vam zato što fantastično i realno funkcioniše. Ono što naši treneri prolaze svakodnevno, učiće i Vas kako da se nosite sa tim!

Hraniti Ego ili Porodicu, težak izbor zar ne?

Poštovani i dragi profesionalci prodaje, ali i vi koji se ne osećate ugodno u glagolu prodavati: arhitekte, inženjeri, advokati, lekari, revizori, ovo je knjiga o velikoj istini u prodaji: Ako idemo iskreni i pošteni u nepošten svet, možemo biti povređeni! Koliko puta ste na sopstvenoj koži osetili istinitost ove tvrdnje jer su vas potencijalni kupci iskoristili za informacije, a završili posao sa drugima? Koliko često vršite Besplatno Savetovanje i osetite da ste se odrekli ličnog dostojanstva? Da li vam se smučilo da trošite vreme i energiju na pravljenje ponuda koje obično završe kod konkurencije na stolu?

Ako osećate ove bolne simptome, vreme je da se možda suočite sa uzrokom: možda koristite način prodaje koji je već toliko u upotrebi da ga kupci odlično poznaju. Kada se vaš način prodaje ne razlikuje od drugih, postajete predvidivi i lako vas je kontrolisati i ucenjivati. Razmislite o ovome!

Radite sve suprotno što tradicionalni prodavci rade!

Sandler Trener Jody Williamson daje nam značajne lekcije i razmišljanja: Ako se ponašamo Tipično, tako ćemo biti i tretirani! U svojoj Knizi: Radite Sve Ono Što Je Nepredvidivo (engleski jezik se često ne može bukvalno prevesti na srpski jezik), daje nam objašnjenja da ako se ponašamo kao tradicionalni-predvidivi prodavci, tako ćemo biti i tretirani i nažalost to može biti i suviše bolno iskustvo. Knjiga nam takođe dočarava i osnovne Sandler Principe Netradicionalne prodaje koja govori da većina profesionalaca prodaje danas koristi tehnike i rečenice koje su toliko zastarele da nam samo otežavaju našu ulogu koju igramo. Odlična knjiga, preporuka svima!

Da li znate razliku?

Autoritet dolazi od starogrčke reči što je u značenju - postati bolji pored nekog! The Coach's Playbook: Napravite svoj Kuvar Za Uspešno Mentorisanje Drugih koju je napisao Sandler Trainer Bill Bartlett daje odgovore na mnoga pitanja, a najčešći je: Ako moj prodavac zarađuje manje novca nego što mu je potrebno za funkcionisanje njega samog ili njegove porodice, da li ja treba da znam za to i kako da mu pomognem. Biti menadžer znači biti odgovoran tj. biti sposoban dati odgovor koji nam je neko postavio! 

Knjiga koju jednostavno morate imati ako imate ambicije da postanete veliki menadžer!

Sandler Enterprise Selling (Kako osvajati velike i zahtevne kompanije)

Mnogo je truda bačeno i zaboravljeno i emocija investirano u jurenje velikih Slonova koji su nas tako lako zbacili sa sebe gde smo se vrlo bolno prizemljili i tu emociju dalje nosimo na ponovni pokušaj osvajanja velikog Slona. Verovatno jedna od najboljih Sandler knjiga objašnjava prvo stanje uma koje nam je neophodno za osvajanje velikih, zatim kako kvalifikovati i razvijati šansu, pa sve do kako pronaći donosioce odluke i one koji imaju uticaj na odluku.

 

Sazanjte više o ovoj knjizi >> 

 

Kreirajte uspeh na Sandler način

Uspeh u prodaji ili životu najviše zavisi od dve stvari: gde se trenutno nalazite i da li Vam se ta situacija dopada i gde želite da budete kako bi ste promenili sadašnj situaciju. U ovoj knjiz autori i Sandler treneri Karl Scheible i Adam Boyd, Austin, Teksas daju nam vredne lekcije da uspeh u prodaji je mnogo više stvar šta mislimo o sebi, pa tek onda stvar tehnika jer ono što mislimo o sebi određuje i tehnike koje koristimo.  

Kako prodavati na Sandler način kada idete kod nekoga u stan

Prodaja tj. komunikacija u intimnim prostorima može biti vrlo zahtevna. Ako se bavite osiguranjem, prodajete Kirby ili iz bilo kog razloga odlazite u stan ili kuću, ovo je knjiga za Vas. U ovoj knjizi autori i Sandler treneri Kim Booker i Chip Doyle, Sandler centar Mičigen, USA, objašnjavaju jedno od temeljnih Sandler Pravila da mi nismo u poslu prodaje-mi smo u poslu sa ljudima i koliko umemo da razumemo ljude toliko imamo mogućnost da oni ostvare kupovinu, a mi zaradimo proviziju. 

Customer Service na Sandler način

Za svaku kompaniju koja želi da razvija i unapređuje odnos sa postojećim klijentima, Customer Service je važna služba. U ovoj knjizi autor i Sandler trener specijalizovan za Customer Care Program Anne MacKeigan, Sandler centar Halifax, Kanada, daje nam sjajne upute kako Customer Care službu pretvoriti u ozbiljnu prodajnu mašinu.

Koristite LinkedIn na Sandler način

Sandler najveća svetska organizacija za razvoj ljudskog potencijala i LinkedIn, najveća svetska profesionalna mreža profesionalaca u strategijskoj alijansi su kreirali knjigu na koji način koristiti sve potencijale ove mreže.

LinkedIn na Sandler Način će Vam pomoći kako da kreirate vrlo efikasan i jedinstven profil i kako da kvalifikujete kontakte.

Premostite prodaju od uzimača porudžbina do onih koji sami sebi kreiraju prodajne šanse

U ovoj knjizi autor i Sandler trener Bill Morrison, koji živi i vodi Sandler centar u Švajcarskog, Ženeva objašnjava sjajnih 19 principa kako transformisati svoju karijeru u prodaji od tzv. uzimača porudžbina (kasirke na kasi) do profesionalaca koji sami sebi stvaraju prodajne šanse. Knjiga koju morate imati ako težite vrhu karijere.

Kako prodavati tehničke proizvode na Sandler način

Autor i Sandler trener Rich Chiarello pokazuje tehničkim licima kako prodati svoju ideju, uslugu drugima, a koja se bazira na visoko tehničkim proizvodima ili uslugama. Rich objašnjava zašto je prerano pokazivanje znanja verovatno najgori uzrok neuspeha u ovakvoj vrsti prodaje.

Biti posvećen na Sandler način

Za većinu, biti posvećen prodavac znači teror i horor. Zašto je tako objašnjava nam autor i Sandler trener Hamish Knox, koji vodi trening centar u Kalgariju, Kanada i pokazuje nam praktične primere kako menadžeri na samo 20 minuta dnevno mogu svoje timove da održavaju posvećenim. Knjiga takođe pokazuje kako organizacija može postepeno uvoditi organizacionu kulturu posvećenosti.

Sistem za traženje novih klijenata na Sandler način

U ovoj knjizi autor i Sandler trener John Rosso koji vodi Sandler centar u Pitsburgu, USA deli sa nama njegovu najbolju praksu kako kvalifikovati i osvajati nove klijente. Saznajte zašto je potreban Sistem za traženje Nove Sveže Krvi u vidu novih klijenata?

Transformišite vođe na Sandler način

Ne možete transformisati organizaciju ukoliko ne transformišete sebe prvo. Ovo je osnovna ideja Sandler trenera Dave Archa, Sandler centar u Nebraski, koji želi da podeli sa nama dobre savete i načine zašto je neophodno da promene prvo dolaze odozgo na dole i da većina kompanija želi promene, ali da vrh kompanije ne želi da učestvuje u njima.

Kako prodavati kada ne volite da prodajete

Za sve one koji imaju unutrašnji nemir i konflikt sa glagolom prodavati, knjiga koju MORATE imati u svojoj biblioteci. Sandler treneri Chuck i Evan Polin iz Filadelfije otkrivaju nam zašto Advokati, Inženjeri, Tehnička lica, Lekari, Farmaceuti, Revizori itd. imaju problem sa prodajom, a sa druge strane kako pomiriti taj konlikt i ostvariti bolji plasman svojih proizvoda ili usluga.

Prodajne strategije u Proizvodnji i Logistici

Definitivno neophodan resurs za uspeh prodaje u zahtevnom polju proizvodnje i logistike. Za prodavce koji predstavljaju proizvode u ovim sektorima privrede. Bilo da ste novi u Sandlerovim konceptima ili Sandlerov stručnjak, nema boljeg načina da naučite efikasne strategije pronalaženja, kvalifikovanja i prodaje kroz bolju interakciju.

Uplovite u 21.vek na Sandler način

Knjiga pomaže liderima prodaje da unaprede prodajne pozive svojih timova. Antonio Garrido vas vodi kroz najčešće greške prodajnih poziva bez obzira da li su u pitanju lično telefonski ili se odvijaju putem interaktivnih medijskih platformi.

Uspešan Call centar na Sandler način

Čak i u ovo doba kada se zbog pozivanja ide u „zatvor″, sve više kompanija uspostavlja Call centre kako bi imali veći broj „zatvaranja″. Knjiga se bavi temom uspostavljanja i vođenja profitabilnog prodajnog Call centra.

Postavljajte pitanja na Sandler način

Važi za sve prodavce iz svake industrije. Bilo da se tek upoznajete sa Sandlerovim konceptima ili ste Sandler ekspert, pravo je vreme za učenje efikasne strategije pronalaženja novih klijenata, njihovog kvalifikovanja i prodaje kroz bolju interakciju.

Ljudska Dinamika na Sandler način

Uspeh u organizacionim promenama. Ova knjiga detaljno opisuje četiri faze tranzicije i osam zajedničkih negativnih posledica koje prate organizacione promene.

Back to top