Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Kako Osvajati Velike Kompanije?

..velike kompanije nagrađuju velikim prodajama ali i velikim emotivnim razočarenjima.
Kako se sačuvati?

Upoznajte se sa knjigom...preuzmite odlomak

Skratite prodajni ciklus, Saznajte centre moći, Uzdržite se od preranog davanja prezentacije, Sačuvajte sebe od Besplatnog Savetovanja...

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Ovo je knjiga pisana kroz nebrojeno mnogo primera i načina kako Veliki kupuju i kakav proces prolaze. Ovo je knjiga o njihovoj predvidivosti!

Knjiga daje instrukcije..

  • Postanite svesni da bez obzira koliko je velika kompanija - Vi idete da kvalifikujete šansu!

  • Kvalifikujte šansu i saznajte da li ima smisla ulagati energiju, vreme, znanje i emocije.

  • Pomognite sagovorniku (potencijalnom klijentu) da zajedno shvatite i dogovorite se o pravilima na koji način ćete voditi buduće razgovore i šta je najbolji ishod za obe strane.

  • Budite eksperti kao neko ko je drugom pomogao da doživi A-Ha efekat i shvati stvari iz drugačijeg ugla - ne budite eksperti samo na osnovu tehničkog znanja.

  • Dajte mu rešenje za koje Vam je već unapred rekao da mu odgovara - ne smete dozvoliti sebi da budete Neplaćeni Savetnik.

  • Služite Vašem klijentu i razvijajte ga jer ste postali njegov Resurs a ne dobavljač koji je uvek zamenjiv.

David H. Mattson

O Autoru knjige..

Dave H. MattsonCEO i Predsednik Sandler Training organizacije. Predstavlja verovatno najvredniju imovinu koju Sandler kompanija poseduje. Mattson je 1986 god., prvi put sreo osnivača Sandler Traininga, David H. Sandler-a, a 1988 je počeo da radi za njega da bi kasnije bio izabran da i vodi kompaniju.

Brian Sullivan

O Autoru knjige..

Brian Sullivan je potpredsednik Sandler Enterprise Selling u Sandler organizaciji. Poseduje zaista vanredno iskustvo u implementaciji Sandler Enterprise Systema Prodaje organizacijama kao što su: Cap Gemini Group, Xerox Corp., a takođe radi i kao gostojući profesor na Loyola Univerzitetu, Maryland.