×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Ljudska Dinamika na Sandler Način

...zaboravite prodaju. Postanite učenik Ljudske Dinamike i doživećete fantastičnu promenu unutar i oko sebe!

Vrhunski Uspeh ili Neuspeh? Vi imate kontrolu!

Kreirajte i Doživite Promenu na Sandler Način je knjiga koju je napisao Sandler trener Hamish Knox. Govori o svesnom kreiranju promena prvo unutar sebe, a onda i oko sebe. Hamish nam daje sjajne lekcije da čim razbijemo trenutnu Zonu komfora, diže se sledeće ispred nas. Ovo su zakoni prirode.

Suprotstavljati se silama entropije (haosa) koje vudku nazad i kretati se napred uprkos tome kako se osećam predstavlja nukleus posvećenosti. Razumeti Ljudsku Dinamiku koja je i osnov i nukleus Sandler učenja je osnova svake promene. Mi se nalazimo okruženi ljudima i jedino preko ljudi možemo da ostvarujemo svoje ciljeve. Sandler je davno ovo shvatio i pretočio u svoju filozofiju. Naučite sve o ljudima - prodaja je samo posledica!

Poboljšajte sopstvene izglede za Ličnim Uspehom!

Dizajnirana za lidere, menadžere, profesionalce prodaje, knjiga daje 4 moćna pravila koja trasiraju uspeh i osam zajedničkih negativnih konsekvenci koje prate organizacione promene. Knjiga uključuje i:

  • Razumevanje procesa tranzicije.
  • Šta očekivati kada očekujete promenu?
  • Preuzmite kontrolu nad neodlučnošću, strahovima i neizvesnošću.
  • Prilagodite - promenite ponašanje kako bi ste i dalje ostali na putu uspeha.

Preuzmite odlomak iz knjige (engleski jezik)


Preuzmite odlomak
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!


O autoru

Hamish Knox igra značajnu ulogu u okviru globalne mreže Sandler trenera. Već dokazan i priznat trener koji je nekoliko puta nagrađivan, mnogim pojedincima i organizacijama je implementirao Sandler Sistem Prodaje. Hamish informiše, zabavlja i motiviše i rukovodioce i prodajne timove da postignu svoj puni potencijal.

LinkedIn

Back to top