Skip to main content
|

Sandler rešenja

Šta nas već 50 godina čini vrhunskom kompanijom od poverenja?
Vrhunska dijagnostika problema!

Imali ste iskustva sa treninzima prodaje gde je trener bio zanimljiv i ketering odličan, ali ste na kraju shvatili da ništa niste naučili i da ste ostali isti kao i pre? 

Dokazani put do uspeha.

Naše inovativne programe obuke su više od 50 godina razvijali, testirali i njihovu efikasnost dokazali profesionalci širom sveta u svakoj industriji.

 

 

 

Održiva promena ponašanja

Naš jedinstveni pristup stalnom pojačavanju ubrzava vaš put učenja i kreira mapu puta aktivnosti koje je lako pratiti i koje će vam pomoći da dođete do vrha i tamo ostanete.

Sandler Metodologija

 

 

Stav, motivacija i angažovanje

 Shvatamo da naši učesnici nisu roboti i da je naterati ljude da razumeju i podrže organizacione promene ponekad čak i važnije od promene ponašanja koju tražite.

Liderstvo za organizacionu izvrsnost

 

 

Tehnike za postizanje kvota

Sandlerove strategije su zbirka najboljih praksi iz psihologije, komunikacije, istraživanja i globalna kolekcija hiljada uspešnih trenera prodaje, lidera i prodavaca.

Resursi

 

 


Rešenja za najteže izazove u razvoju poslovanja.

Naši programi obuke obezbeđuju napredne tehnike komunikacije potrebne za postizanje uspeha, posvećenost u promeni ponašanja i stavova neophodnih za prodaju, liderstvo i lični rast.

 


Dodatno ojačajte prodaju i upravljanje prodajom kroz online ojačavajuće treninge 24/7/365

Firme svake godine menjaju treninge - nama to govori da traže sistemsko rešenje, ali ga ne nalaze!

Nisu sve organizacije iste. Ne prodaju svi isto i nemaju svi isti pogled na tržište. Koliko puta ste u toku proteklih godina menjali treninge? Zašto ste to radili? Svake godine iznova i iznova. Ljudi su sigurno umorni od raznih strategija koje završe u fijokama, a dali ste novac. Kada kupujete CRM ili uvodite sistem kvaliteta u poslovne procese, odlučujete se za sistemsko rešenje. Zašto ne počnete da razmišljate isto i o razvoju vaših ljudi?

Razmislite ozbiljno kome poveravate vaše ljude?

Promene su moguće ali zahtevaju znanje, implementaciju i podršku! Od nas ćete dobiti vrhunsku dijagnostiku vaše organizacije i shodno tome biće nam olakšano da vam implementiramo Sistem za Prodaju koji uključuje sve neophodne elemente da postepeno podižete prodaju na viši nivo. Sve što dobijate od nas, bez obzira da li radimo trening rukovođenja ili prodaje, apsolutno je komplementarno jer sadrži isti rečnik. Već 50 godina provereno servisiramo naše klijente od malih i srednjih organizacija, pa sve do kompanija Fortune 500 u Americi i Evropi.
Razmislite ozbiljno kome poveravate vaše ljude?

Ostvarite moćne razgovore sa potencijalnim klijentima

Ovaj kurs pokazuje prodavcima kako da postave i prate neprobojan prospekting plan koji koristi pravu tehnologiju, maksimizira mogućnosti potencijalnog klijenta i postavlja predvidljiv broj održivih sastanaka za prodaju.

Istražite neke naših vrhunskih programa i proverite da li vam odgovaraju.

Vrh