Skip to main content
|

Kome smo potrebni

Profesionalcima koji žele da postanu najbolje što mogu,
ali ne mogu sami!

Više novca, više problema...


Bez obzira na trenutnu veličinu ili obim vaše organizacije, rast i podizanje nivoa na sledeći nivo predstavlja ozbiljan izazov.

  •  Razvijajte svoj biznis.

Privucite nove poslove i lansirajte nova tržišta.

  •  Razvijajte svoj tim.

Zaposlite, uključite, obučite i zadržite vrhunske talente.

  •  Razvijajte svoje veštine.

Razvijajte, motivišite i osnažite profesionalni razvoj.

Sandler je primenljiv u svakoj industriji.

Više od 50 godina pružamo usluge profesionalcima za prodaju, liderstvo i korisničku podršku iz brojnih organizacija. Takođe, razvili smo specijalizovane programe i objavili knjige za sledeće...

Carousel controller

Nezavisni profesionalci

Ulaganje u sebe je jedan od najvećih povraćaja ulaganja koji možete dobiti. Pomogli smo preko milion ljudi da promene svoje razmišljanje, razviju veštine i izgrade navike koje se isplate do kraja života. Nećete pretrpeti neuspeh jer vam mi to nećemo dozvoliti.

Mala i srednja preduzeća

Više od 50 godina u našim lokalnim centrima za obuku, pomogli smo hiljadama malih i srednjih preduzeća da identifikuju „mrtve uglove” i „uska grla” koja usporavaju njihov rast i da razviju svoj plan, ljude, pozicije, procese, pokazatelje i motivaciju da pređu na sledeći nivo i ostanu tamo.

Nacionalne i globalne velike kompanije

Inicijative za velike promene su kao zamena guma na trkačkom automobilu koji ide 200km/h. Pomoći ćemo vam da uvedete zajednički prodajni jezik, razvijete sisteme koji se unapređuju i osnažite poruku u vašoj organizaciji o doslednom i održivom uspehu.

Da li brinete da li će vaša investicija u obuku biti u potpunosti iskorišćena?

Izaberite program obuke prodaje koji vam omogućava da merite rezultate. Sandler Sertifikacija daje merljive rezultate na svakom koraku kako učesnici napreduju od kompetentnog do stručnog.

Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite.

Vrh