×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Prodaja u Proizvodnji i Logistici

Dvanaest ključnih strategija za menadžere i prodavce

Dvanaest strategija za menadžere i prodavce

Dvanaest ključnih strategija za menadžere i prodavce, Sandlerovi treneri Mike Jones i Ken Guest uvode alternativne procese koje prodavci i menadžeri moraju slediti prilikom prodaje u ovim industrijama, gde su tradicionalne metode prodaje neefikasne.

Ključne stvari za uspeh prodaje u polju proizvodnje i logistike

  • Zašto je sagledavanje i razumevanje pravih potreba potencijalnih klijenata jedan od najkritičnijih delova vašeg plana prodaje.
  • Kako preuzeti kontrolu nad prodajnim danom i znati kada je ispravno, a kada pogrešno vreme za ponudu, i istovremeno imati jasna očekivanja.
  • Načini kako biti posvećen uz odgovarajući plan za negu odnosa i pre i posle zatvaranja.

Preuzmite odlomak iz knjige (engleski jezik)


Preuzmite odlomak
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!


O autoru

Mike Jones igra važnu ulogu u Sandlerovoj organizaciji i međunarodno je prepoznat kao stručnjak za poslovni razvoj specijalizovan za prodajno savetovanje i obuku o produktivnosti prodaje. Mike ima veliko lično iskustvo u prodaji u različitim industrijama, posebno u profesionalnim uslugama. Vlasnik je kompanije The Rubi Group, LLC, licenciranog centra za obuku kompanije Sandler.

LinkedIn

O autoru

Ken Guest je saradnik u The Rubi Group, LLC. Ima bogato iskustvo u prodaji, upravljanju prodajom, zapošljavanju, obuci i konsaltingu u širokoj paleti industrija, uključujući proizvodnju, logistiku i profesionalne usluge.

LinkedIn

Back to top