Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

System za Nalaženje Novih Klijenata Na Sandler Način

..novi klijenti, sveža Krv svakog biznisa..ali kako ih naći i kvalifikovati?

Želite da budete uspešniji u traženju i nalaženju novih klijenata - obratite pažnju na ove elemente:

  • STAV

    Stanje uma koje koristimo svakog dana u ostvarivanju ciljeva. Pazite se: stanje uma može biti pozitivno ali i negativno. Zašto je ovo važno? Jer um kontroliše tehnike!

  • PONAŠANJE

    Ponašanje predstavlja pitanje: Šta treba da radim svaki dan da bih bio uspešan? Ali pazite se: ponašanje kontroliše stanje uma.

  • TEHNIKE

    Tehnike predstavljaju određene reči u odnosu na situaciju. Međutim pazite se: reči koje govorimo, dobijaju smisao od stanja uma - ako um ne daje podršku jer ne veruje tim rečima, ma koliko moćne tehnike ili reči imate, nećete ih iskoristiti.

Preuzmite Vaš odlomak iz knjige

Preuzmite Vaš odlomak iz knjige System za Traženje Novih Klijenata na Sandler Način i saznajte fantastične stvari.

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

JOHN ROSSO

O Autoru

John Rosso već dugogodišnji Sandler trener, vrlo priznat u Americi čija je specijalnost upravo kreiranje Systema Za Traženje Novih Klijenata. John objašnjava da 99% kompanija za koje radi nemaju System za Traženje Novih Klijenata i da je to verovatno ključ razvoja i podizanja prodaje u svakoj organizaciji bez obzira na veličinu. 

U Sandler je stupio 1994, kada je i osnovao svoju firmu: Peak Performance Management, Inc., koji je autorizovan Sandler Trening® centar u Pittsburgu, Pensilvanija.
Dobitnik je najvećeg priznanja koje Sandler Trening centrala dodeljuje a to je David H Sandler priznanje za izuzetan doprinos i razvoj ljudi i doprinosu pojedinačnoj sreći i uspehu pojedinca.

Sve počinje traženjem klijenata..

Možete imati najnoviju tehnologiju, računare, automobile, opremljenu zgradu....ali sve počinje traženjem novih klijenata. Kompanije se hvale Systemima kvaliteta, standardizacijom procesa, uvođenjem moćnih CRM softvera, ali pitanje je da li imaju najvažniji System - za traženje potencijalnih klijenata!