Skip to main content
|

Menadžeri prodaje

Bićete šef, mentor, administrator i neko ko treba da razume. Sve to radite, ali koliko uspešno?

Najteži zadatak u organizaciji

Top menadžment postavlja strategije i ciljeve koje spušta na vas gde ima jasna očekivanja.
Nemate nikakvu moć u pravljenju tih ciljeva. Ne pitaju vas koliko su realni ili dostižni - jednostavno od vas se očekuje.
Koliko god da su nerealni, vaši su. Jedini način da ih ostvarite jeste da uspešno vodite svoje ljude.

Imajte merljive rezultate.

Kao vođa tima, odgovorni ste za prodaju i/ili operativni učinak svog tima. Kada vaša prodajna organizacija dobije Sandler Sertifikat, momentalno ćete osetiti snažan osećaj poverenja u svoju sposobnost za eksponencijalni rast.

Od komunikacije do upravljanja vremenom, kontrole projekta do upravljanja osobljem

Morate da ih nadgledate, podučavate i mentorišete dok ih smatrate odgovornim za otkrivanje novih poslova, održavanje postojećeg poslovanja, upravljanje njihovim reonima i popunjavanje papirologije na vreme.

 

Morate biti u mogućnosti da regrutujete, zaposlite i obučite nove prodavce koji imaju potrebno iskustvo, veštine i sposobnosti ne samo da obavljaju posao, već i da se istaknu na toj poziciji.

Može li vam biti od koristi mala pomoć? Bez sumnje. Sandler vam pruža procese, alate i tehnike kako biste vas i vaše ljude usredsredili na aktivnosti visoke vrednosti dok ih vi vodite do najvišeg nivoa uspeha.

Iskusite vrhunske programe upravljanja prodajom.

Ne tražite od drugih da urade ono što vi niste u stanju da ih naučite!

Vaš posao je takođe da nađete i zaposlite najboljeg kandidata jer ako to prepuštate HR - prebacićete odgovornost ako dođe neuspeh. Morate ga trenirati i uvesti u posao. Morate mu pokazati kako se telefonira, zakazuje sastanak, morate mu pokazati kako se kvalifikuje sagovornik, morate mu pokazati kako da zna da ne gubi vreme na sastanku ako ode...Sve oni to očekuju od vas. Znate li zašto? Zato što ne smete tražiti od drugih ništa što vi sami ne umete da uradite! Od Sandlera ćete dobiti nezamislivu podršku - ne možete sami!

NIJE PRODAJA - VAŠ POSAO JE DA SE BAVITE LJUDIMA!
Bićete u isto vreme neko ko se bavi administracijom, statistikom, provodićete vreme na sastancima sa višim menadžmnetom, kreiraćete strategije, ali vaš posao je da se bavite ljudima. Šta to znači?
Morate im pokazati KAKO se rade stvari, morate im dati podršku, morate ih držati posvećene ciljevima i morate im pokazati KAKO da dostižu svoje ciljeve u kompaniji, ali uz vašu pomoć jer sami ne umeju. Kako ćete meriti njihov progres, a nemojte praviti kardinalnu grešku da to bude rezultat?

Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite.

Vrh