×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Postavljajte pitanja na Sandler način

„Dobro pitanje, a zašto pitate?”

Otkrijte pravo rešenje što efektivnije i što efikasnije moguće.

Knjiga Antonija Garrida je pravo otrkiće za prodavce. „Postavljajte pitanja na Sandler način″ pokazuje kako da kupca i prodavca dovedete do pravog rešenja, brže, efikasnije i sa manje stresa - postavljanjem pravih pitanja, na pravi način, u pravu vreme, iz pravog razloga.

Neophodan resurs za efikasnu komunikaciju sa potencijalnim klijentima

  • Zašto produktivna prodajna komunikacija započinje onda kada počnete da postavljate dobra pitanja.
  • Kako postavljati pitanja u pravo vreme i iz pravog razloga, a kako biste zadržali potencijalne klijente i kupce.
  • Kako možete da koristite pitanja za kontrolu razgovora i preusmeravanje prodajnog ciklusa u pozitivnom smeru.

Preuzmite odlomak iz knjige (engleski jezik)


Preuzmite odlomak
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!


O autoru

Antonio Garrido je harizmatični i iskusni trener, govornik, savetnik i autor u oblastima prodaje, upravljanja i strateškog planiranja. Koristeći dokazane Sandlerove tehnike i metodologije, Antonio je poznat po svojoj stručnosti u razvoju i obuci moćnih prodajnih strategija i taktika - njegovi klijenti uče kako da ostvare veću prodaju za manje vremena, istovremeno ostvarujući zajedničke ciljeve sa potencijlanim klijentima.

LinkedIn

Back to top