Skip to main content
|

David H. Mattson

CEO i Predsednik Sandler Trening kompanije


„Prodavci i menadžeri prodaje se ne rađaju već se stvaraju. Sandler pruža praktična, dokazana rešenja koja pojedincima omogućavaju da brže uspeju i izbegnu decenije pokušaja i grešaka.”

Dave Mattson1

Globalni idejni vođa

Vaša percepcija, uverenja i slika o sebi, svojoj organizaciji i tržištu imaju ogroman uticaj na to kako prodajete i šta ste spremni da uradite da biste uspeli u prodaji.

Dave Mattson

Najprodavaniji autor

Napisao je ili doprineo mnogim moćnim knjigama o prodaji i vođstvu, uključujući dva bestselera Amazon-a i Wall Street Journal-a.

Dave Mattson3

Ambiciozni preduzetnik

Mattson je počeo kao polaznik Sandlerove obuke 1980-ih, a angažovao ga je David Sandler, da bi se na kraju probio do generalnog direktora 2007. godine.

Dave Mattson, trener, vođa i pisac mnogih knjiga na temu ljudske dinamike i uspeha, koga je David Sandler spremao za lidera kompanije i koji je istinski primer Sandler filozofije - Postati Proizvod Proizvoda.

Glavni predavač i idejni vođa

Dave Mattson je i sam bio član President's Cluba dok je David Sandler bio živ. Jednostavno je osetio da je to nešto čime želi da se bavi ostakom svog života. Pokazao je toliku strast i želju za učenjem da ga je David pozvao da radi za njega. 

Pod Mattsonovim vođstvom, kompanija je narasla u verovatnu najveću na svetu po broju trening centara sa preko 250 širom USA, Kanade, Evrope itd., u preko 27 zemalja i 18 jezika na koje su prevedeni materijali. Presidents Club kao perjanica Sandler Treninga se metodološki koristi svugde u svetu na isti način. Zahvaljujući posvećenoj mreži trenera širom sveta, Mattson je shvatio ogromni potencijal i od 2010 god., počinje da se organizuje u Orlandu, Florida godišnji Skup svih Sandler Klijenata i Trenera i to je događaj koji morate videti.

Introvertna osoba koja nije imala predispozicije za prodaju, a imao je uspešnu karijeru u prodaji Matson je dokazao jezgro principa da se „Profesionalci prodaje i menadžeri se stvaraju, a ne rađaju." Sandler daje svojim učenicima (klijentima) verovatno najznačajniju pomoć: izbeći učenje na osnovu pokušaja i greške, a umesto toga dokazan sistem koji skraćuje godine udaranja glavom u zid. Sandler je to nazvao „GPS za uspeh”.

Najprodavaniji autor

Dave Mattson je prepoznat kao jedan od vodećih svetskih stručnjaka za prodaju i liderstvo, doprinoseći knjigama, blogovima, podkastima, na konferencijama, okruglim stolovima i istraživanjima širom sveta. Moćan je pisac i angažovani glavni predavač.

 

Evidencija rukovođenja i uspeha.

Dave Mattson ima više od 30 godina uspeha u kompaniji Sandler.

Učesnik treninga

Mattson je započeo tamo gde i većina nas počne da radi sa Sandlerom, u učionici. Introvert koji je sada izuzetno uspešan u prodaji i na nastupima pred velikom publikom, Mattson kaže da je on dokaz da Sandler funkcioniše.

 

Saradnik u prodaji

Mattson je započeo svoju Sandler karijeru na mestu prodavca, prodajući lokalne treninge u Konktikatu gde je privukao pažnju Davida Sandlera, našeg osnivača.

 

 

Operativni potpredsednik

1988. godine angažovao ga je David Sander da razvije programe koji će ubrzati i povećati uspeh Sandlerove mreže franšiza.

 

Glavni operativni službenik

Dve godine kasnije, unapređen je da proširi operacije direktne prodaje na velike multinacionalne kompanije, gde je transformišući organizaciju brzo udvostručio prihode kompanije.

 

 

Potpredsednik prodaje

Dve godine kasnije, Mattson je ponovo unapređen da proširi brend Sandler. Obezbedio je velika korporativna partnerstva, a 2001. godine iskoristio je tehnologiju za stvaranje i pokretanje digitalne biblioteke materijala za obuku koja je brzo postala naš najprofitabilniji deo prihoda, povećavajući zaradu za 65%.

 

CEO i Predsednik

David Mattson, kojeg su naslednici Davida Sandlera imenovali 2007. godine za generalnog direktora vodio je dinamičan rast kompanije sa posebnim fokusom na velike multinacionalne kompanije i digitalne tehnologije. Pokrenuo je brojne proizvode i platforme, uključujući vrlo uspešni Sandler Online LMS 2010. godine i revolucionarni novi program, Leadership for Organizational Ekcellence, 2018. godine.

 

Mattson je često prisutan na LinkedIn mreži kao neko ko piše tekstove na razne teme

i vrlo je popularan i čitan autor na mreži.

Pratite Davida Mattsona na društvenim mrežama.

 
Vrh