Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Budite Uspešni na Sandler Način

..šta god radili, svaki uspeh ili neuspeh počinje u ličnom..

Ako su drugi uspeli u svojim životnim pričama, i Ja mogu!

Kako budete čitali ovu knjigu, verovatno ćete dodirivati samo-ograničavajuća uverenja. I ako ste spremni, počnite da razmišljate drugačije. Onima otvorenog uma, knjiga će pomoći u sledećim stvarima:

  • Shvatićete da je uspeh u prodaji ali i životu Samoispunjavajuće proročanstvo - ono u šta verujete, tako ćete se i ponašati!
  • Razumećete da je neuspeh sastavni deo života i uspeha i da se ne borite sa neuspehom već da ga i priželjkujete.
  • Dizajnirate Stav koji će napraviti revoluciju u Vašem načinu razmišljanja - sve počinje od Uma zar ne?
  • Shvatićete formulu za uspeh: Odlučite šta želite, Napravite plan kako to da ostvarite i Možete se kladiti sa nekim na krajnji ishod!
  • Kako dozvoliti drugima da padnu i kako ih naučiti vrednim lekcijama?
  • Kako se nositi sa rizicima, sumnjama i padom lične posvećenosti!

Preuzmite Vaš odlomak ovde

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Karl Scheible

About the Authors

Karl Scheible se pridružio Sandler organizaciji 2001 godine. Pre toga je osnovao i vodio uspešnu IT kompaniju koja se prodala dosta većem konkurentu na tržištu. Karl je kao Sandler klijent poželeo da njegova sledeća karijera bude upravo u podučavanju drugih ljudi principima koje je i sam učio od Sandler trenera.

Adam Boyd

About the Authors

Adam Boyd pristupio je Sandleru 2008. Ono što ga je motivisalo da postane trener jeste metodologija koja ide iza nauke jer je shvatio da su prodaja i menadžment kao Zlatni presek u matematici - postoje zakoni i pravila koja se jednostavno moraju poštovati.