Skip to main content
|

Sandler Sertifikacija

Znanje koje može da se izmeri.

Obezbedite povraćaj vaših ulaganja u ljudski kapital.

Znamo da je obuka ulaganje u ljude, a organizacije žele da znaju koliko je dobra ta investicija.

Svest i znanje

Prvi korak u bilo kom planu učenja i razvoja je da se pobrinete da vaš tim zna šta ga očekuje, da ima osnovno razumevanje koncepata i da može da koristi zajednički jezik da artikuliše stavove, ponašanja i tehnike neophodne za uspeh.

Primena koncepata

Drugi korak je da naterate vaš tim da primeni novootkrivene koncepte na svom poslu i svojim rečima. Znati je jedna stvar, ali da bi dobili rezultate, znanje morate da primenite. Igre uloga i pomoć pri obavljanju posla mogu olakšati transformaciju znanja u prilagođene strategije i taktike.

Izgradnja veština

Sledeća faza uključuje izradu plana ponašanja i obuke za jačanje ovih novih strategija dok ne postanu efikasne veštine koje se mogu koristiti u bilo kom trenutku. Dosledno ponašanje, podudarni stavovi i savršenstvo tehnika dovode do dugoročnog održivog uspeha.

Navike na nivou majstorstva

Poslednja faza učenja se dešava kada se ove nove navike više ne osećaju kao „nove“. Kada vaš tim dostigne majstorstvo, biće vam udobno jer vaš tim vlada znanjem, promena je trajna i svi izvršavaju plan kao novi standard performansi.

Dokumentovani proces sertifikacije

Sandlerov program sertifikacije pruža neograničene mogućnosti Sandlerovim profesionalcima u prodaji da unaprede svoje prodajne veštine dok napreduju kroz četiri nivoa sertifikacije. Po završetku, učesnici dobijaju odgovarajuću sertifikaciju za svaki nivo.

ZNANJE

BRONZA

Testiranje znanja na bronzanom nivou osmišljeno je tako da učesnicima pruži osnovno razumevanje Sandlerovog sistema prodaje kako bi mogli da počnu da ga primenjuju. Ne očekuje se primena znanja. Od učesnika se očekuje da su ispunili fond sati u učionici sa trenerom i fond sati online kroz programe ojačanja.

PRIMENA

SREBRO

Srebrni nivo je dizajniran da osigura da učesnici koji su naučili Sandlerove strategije mogu da ih pravilno primenjuju u svojim specifičnim organizacijama, ulogama i industrijama. Od učesnika se i dalje očekuje da učestvuju na časovima, ali i da aktivno pokažu na vežbama kako koriste Sandler tehnike.

VEŠTINE

ZLATO

Sertifikacija na zlatnom nivou se fokusira na veštinu i meri doslednu primenu koncepata za izgradnju novih ponašanja i veština. Vođenje dnevnika i koučing obezbeđuju neophodnu posvećenost za uspešnu implementaciju. Od učesnika se i dalje očekuje da učestvuju na časovima Predsedničkog Kluba, online časovima kao i da na vežbama demonstrira drugima kako se radi. Od trenera se očekuje da učesnike snabdeva naprednijim konceptom Sandler učenja. 

NAVIKE 

MASTER

Master nivo sertifikata osigurava da učesnici održavaju produktivna ponašanja i kroz njih demonstriraju sve Sandler tehnike, taktike i strategije dok ne postanu nove navike. Od učesnika se traži da pred trenerom demonstriraju svoje umeće. To može biti telefonski poziv direktoru neke firme na mikrofonu pred punom salom ljudi što može značiti da je sposoban da brutalno kvalifikuje sagovornika i unapred zna da li će biti plaćen i ne gubi vreme. Zapravo, to znači da je postao Proizvod Poizvoda. Od učesnika se očekuje da i dalje nastave sa učenjem.

Program Sertifikacije je vaša posvećenost ličnim ciljevima, boljoj budućnosti vaše porodice, ali i vašoj želji da najzad vaše Znanje pretvorite u Instinkt - neka postane deo vašeg DNK.

Vrh