Skip to main content
|

Neka drugi govore o nama

...tako je najbolje!

Kada je naš klijent postao bolji, mi znamo da smo mi postali bolji...

Mi treneri u Sandleru verujemo da svaki neuspeh u poslovnom ima uzroke u ličnom! Ulazeći aktivno i hrabro sa svojim trenerom u sve te izazove, postajete bolja osoba koja uči KAKO da radi bolje što dovodi do promene načina razmišljanja, a što tehnikama daje podršku. Neko će napraviti veću prodaju, a neko će najzad steći hrabrosti da počne da zove nepoznate direktore i zakazuje sastanke. Neko je prebrodio strah da priča o novcu mnogo ranije u razgovoru... U čemu god ste postali bolji, to je za nas Uspeh!

Samuel Hoff

Patti Engineering, II inženjering

Samuel Hoff, izvršni potpredsednik prodaje i marketinga za Patti Engineering govori o tome kako se prodaja njegove kompanije više nego udvostručila nakon Sandlerove prodajne obuke. „U 2007. godini bili smo gomila zaista dobrih inženjera i zaista loših prodavaca; sada smo isti dobri inženjeri, ali smo mnogo pametniji u pogledu procesa prodaje.” U 2007. godini kompanija je poslovala sa nešto manje od 3 miliona dolara i potrošila je 1,10 dolara za svaki zarađeni dolar. Prošle godine je poslovala sa 7,5 miliona dolara i potrošila 88 centi za svaki zarađeni dolar. „Moj lični prihod je sedam puta veći nego 2007. godine“, kaže Hoff. „To je živi dokaz uspeha Sandlera."


Ken Harris

Health o meter, Medicinska pomagala 

Ken Harris je potpredsednik prodaje i marketinga za Health o meter, koji proizvodi uređaje za medicinsku zajednicu. On opisuje svoju istoriju sa Sandlerom, koja obuhvata 15 godina i četiri kompanije. „Sandlerov proces je jedini koji sam video da spaja ponašanje kupaca i ponašanje prodavaca kako bi se pomoglo kupcu na način koji na kraju pomaže kompaniji. Haris koristi sportsku analogiju da bi opisao uticaj odličnog sistema, bilo da se radi o sportu na koledžu ili obuci prodaje: „U sportskom koledž timu, fluktuacija je po definiciji svake četiri godine, ali dinastije postoje jer imaju dobre sisteme. Prodaja je takođe skup veština koje treba stalno usavršavati i za mene Sandler je jedini metod koji obezbeđuje taj nivo dosledne obuke.”


Roy Cook

Merrill Lynch, Finansijsko planiranje

Roy Cook, koji radi sa Merrill Lynch-om kako bi pomogao klijentima da osmisle svoje planove za penzionisanje, objašnjava svoj način razmišljanja kada je započeo Sandler obuku. „Kada sam se upoznao sa Sandlerom, nisam mislio da imam problema“, kaže on. Međutim, imao je problema, uključujući nedostatak sistematskog pristupa stvaranju novih poslova. „Sandler ima veoma logičan pristup prodaji. Video sam više od 20 posto rasta u svom poslovanju iz godine u godinu. Nešto od toga pripisujem tržištu, ali mnogo toga pripisujem Sandlerovom procesu.”

Sandler Blog

Čitajte naše tekstove o netradicionalnoj prodaji, rukovođenju, motivaciji... 

Pokrenite i vi svoju uspešnu priču sa Sandlerom već danas...

Istražite samo neke od naših vrhunskih programa...

Vrh