Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Kako Postati Vrhunski Mentor, Uputstvo za Upotrebu

..biti nekom Mentor? Moramo znati kako jer u suprotnom možemo pokvariti nešto..

Ova knjiga je pisana za menadžere ili pojedince...

  • Zašto menadžeri često skidaju odgovornost sa sebe: Ja im lepo govorim šta treba da rade...Ne govorite im šta treba, oni to sami znaju - govorite im KAKO to da urade!

  • Biti Mentor znači imati visok stepen odgovornosti za tuđe živote - pomoći nekom da postane bolja osoba i profesionalac je zahtevna stvar.

  • Govoriti nekom šta da radi vs Pomoći nekom da shvati - Šta mislite šta traži više znanja i strpljenja?

Book, Coaching picture

Upoznajte se sa knjigom...preuzmite odlomak iz knjige

Upoznajte kroz odlomak na koji način autor knjige razmišlja o Mentorstvu i zašto ako se radi na pravi način, može izroditi neraskidiva veza između učenika i Učitelja. 

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Bill Bartlett

O Autoru

Bill Bartlett je osnivač i direktor Corporate Strategies & Solutions Inc., Sandler trening centar. Bill takođe sarađuje sa uspešnim Holivudskim glumcima, sportistima ali i sa kompanijama iz Fortune 500. Njegovo putovanje kroz ljudsko ponašanje traje skoro 40 godina. Možete zamisliti šta Bill sve može da nam kaže kroz taj dugačak put. Zavirite u njegovu knjigu, i podeliće sa Vama njegovo iskustvo.
Uživajte