Skip to main content
|

Finansijski eksperti,
revizori, advokati

Besplatno savetovanje hrani ego......ali ne hrani porodicu!

Izazovi industrije profesionalnih usluga

Sandler je kroz 50 godina iskustva radio sa dosta profesionalaca koji ne osećaju pripadnost prodaji i osećaju čak i unutrašnji otpor prema toj profesiji. Shodno tome da reč prodaja uvek ima negativni predznak mi vam ne možemo ništa zameriti. U stvari, vaše razmišljanje je ispravno. Međutim, onda se dešava da iz razloga što ne volite reč prodaja, odlazite u suprotnu krajnost i nedostatak prodaje želite da kompenzujete velikim tehničkim znanjem ili savetima.

Mi taj sindrom zovemo Besplatno Savetovanje - gde ste utrošili puno vremena, energije, znanja i očekivanja, a u stvari ste na kraju saznali da niste dobili posao jer se taj neko opredelio za drugog. Ili vas je iskoristio za vaše veliko stručno znanje kako bi ga upotrebio za dobijanje boljih uslova kod konkurencije. 

Profesionalci koji se ne bave prodajom, bankari, agenti osiguranja, finansijski planeri, advokati... trebaju prodajne veštine da bi razvili svoje portfelje i povećali svoj prihod. U Sandleru vam pomažemo da prevaziđete stigmu prodaje i razvijete planove za traženje potencijalnih klijenata bez pritiska kako biste više i lakše prodali.

Pomažemo profesionalcima koji žele da:

  • Izađu napred i zakažu dovoljno sastanaka sa pravim ljudima.
  • Povežu se što više i započnu zanimljivije prodajne razgovore.
  • Zatvore poslove bez popusta i prodaju po premium cenama.
  • Prodaju više i dobiju više preporuka.

Sandler u profesionalnim uslugama!

Sandler vam može puno pomoći da i dalje ostanete u stručnoj ekspertizi, ali sa malo jačom svesnosti da kontrolišete proces i znate ko je vredan vašeg znanja, a ko ne. Mi to u Sandleru zovemo Kvalifikovanje sagovornika - morate znati unapred kome ćete dati svoje dragoceno znanje, a kome ne.
Zapravo, pomoći ćemo vam da postanete uspešniji u vašim karijerama.

Pomažemo profesionalnim firmama da:

  • Pronađu više svojih idealnih klijenata i započnu razgovore bez pritiska.
  • Izgrade poverenje kroz otvorenu, iskrenu razmenu informacija.
  • Pregovaraju o poslovima u kojima obe strane dobijaju.
  • Ostvare i nadmaše svoje prodajne ciljeve!

Obuka za profesionalne usluge

Sandler trening je dizajnirao specijalan program za vas koji će vam najzad razrešiti unutrašnji konflikt prema prodaji i koji će vam dati neophodna znanja o ljudskom ponašanju i ljudskoj dinamici, a koja će vam pomoći da dobijate kontrolu u razgovoru i imate predvidive ishode sastanaka. Vremenom, prodaja može postati vrlo zabavna.

Prodaja profesionalnih usluga

Informacije koje moraju da imaju partneri advokatskih kancelarija i drugi profesionalni pružaoci usluga. „Razvoj poslovanja“, „razvoj prakse“, „zadržavanje klijenata…“ – bez obzira kako to nazivate; potrebne su vam prodajne veštine da biste to uspešno uradili!

Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite.

Započnite razgovor

U Sandleru vam pomažemo da prevaziđete stigmu prodaje i razvijete planove za traženje potencijalnih klijenata bez pritiska kako biste više i lakše prodali.

Vrh