×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Uplovite u 21.vek

Kako lideri prodaje mogu da unaprede kod svojih timova kontaktiranje potencijalnih klijenata.

Unapredite prodajne pozive Vaših prodajnih timova

U knjizi Uplovite u 21.vek, Antonio Garrido raspravlja o tome kako izbeći najčešće greške i dobiti najviše što možete kroz prodajne pozive.


Neprocenjiv resurs

„Ako želite da znate kako da značajno poboljšate prodajni tim, pročitajte ovu knjigu. Antonio Garrido daje praktičnu primenu teorije, pokazujući tačno šta treba učiniti u skoro svakoj nezgodnoj prodajnoj situaciji koja će se verovatno pojaviti na terenu. Želećete da Vaš menadžerski tim pročita ovu knjigu i da je uvek ima uz sebe. Neprocenjiv resurs. Hvala vam.″

Kevin Keneally | Chief Executive Officer, PPC Flexible Packaging

Vodič

Razvijanje i podučavanje prodajnog tima praćenjem njihovih prodajnih poziva jedna je od najboljih mogućnosti povraćaja ulaganja bilo koje organizacije, velike ili male

  • Utvrđuje najčešće greške menadžera prodaje kada učestvuju u prodajnim pozivima - i pokazuje tačno kako ih izbeći
  • Dokazane strategije za dramatično poboljšanje produktivnosti prodajnog tima.
  • Pokazuje kako koristiti moćne alate za lični i profesionalni razvoj svakog člana prodajnog tima

Preuzmite odlomak iz knjige (engleski jezik)


Preuzmite odlomak
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!


O autoru

Antonio Garrido je harizmatični i iskusni trener, govornik, savetnik i autor u oblastima prodaje, upravljanja i strateškog planiranja. Koristeći dokazane Sandlerove tehnike i metodologije, Antonio je poznat po svojoj stručnosti u razvoju i obuci moćnih prodajnih strategija i taktika - njegovi klijenti uče kako da ostvare veću prodaju za manje vremena, istovremeno ostvarujući zajedničke ciljeve sa potencijlanim klijentima.

LinkedIn

Back to top