Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Sandler događaji i audio-video arhiva

Pogledajte prezentacije i događaje u našoj arhivi.

Prodajne strategije kako biti ispred konkurencije

Dave Mattson je vodio specijalni web prenos sa Jamie Shanks-om, izvršnim direktorom Sales for Life. Pogledajte snimak u kojem su ova dva vodeća stručnjaka za prodaju podelila glavne tajne prodajne strategije i savete o tome kako da iskoristite prodaju na društvenim mrežama da biste napredovali i bili ispred svoje konkurencije.

Pet tajni kako ljudi iz prodaje treba da iskoriste najveću profesionalnu mrežu na svetu

Sandlerov izvršni direktor i predsednik, Dave Mattson, bio je domaćin posebnog webinara sa temom kako iskoristiti moć LinkedIn-a za povećanje prodaje. Njegov gost, Mike Montague, Sandlerov direktor marketinga, otkrio je moćne tajne koje će vam pomoći da iskoristite LinkedIn alate za povećanje prodaje. 

Izgradite prodajnu organizaciju svetske klase

Dave Mattson, izvršni direktor i predsednik kompanije Sandler otkrio je svojih 8 tajni uspešnog upravljanja prodajom koje pokreću eksponencijalni rast dok grade prodajnu organizaciju svetske klase. Ovo je bio poseban događaj, u okviru kojeg se Dave udružio sa Kristin Trone, Business Strategist & Momentum Strategy u InsideSales.com. 

Prekršite pravila i napravite veću prodaju

Poslušajte Dave Mattson-a, predsednika i izvršnog direktora kompanije Sandler dok razgovara o uobičajenim izazovima prodaje i njihovim rešenjima koristeći moćan Sandler Sistem Prodaje u 7 koraka. I stručnjaci za prodaju i upravljanje prodajom imaće koristi od učenja kako da koriste efikasan i produktivan sistem za povećanje prodaje i prihoda. 

Traženje potencijalnih klijenata kroz Cold Emailing

Poslušajte Dave Mattson-a, predsednika i izvršnog direktora Sandlera i Brian Kreuzberger-a, osnivača Breakthrough Email-a, koji pokazuju kako efikasno koristiti „Cold Emailing” za pronalaženje klijenata i dobijanje REALNIH REZULTATA. 

Izgradite prodajnu organizaciju svetske klase

Uz stručnjaka za traženje potencijalnih klijenata putem elektronske pošte Brian Kreuzberger-a, Dave Mattson, predsednik i CEO Sandler Training otkriva 8 najboljih praksi koje pokreću eksponencijalni rast dok grade prodajnu organizaciju svetske klase.

Samit Sandler klijenata

Svake godine preko hiljadu najboljih svetskih profesionalaca u prodaji, liderstvu i upravljanju se okuplja na samitu Sandler klijenata, gde se umrežavamo, delimo ideje, proslavljamo uspehe jedni drugih i učestvujemo u sesijama koje vode vrhunski stručnjaci za obuku kompanije Sandler.

Vrh