Skip to main content
|

Industrije

Zaslužujete program prilagođen vašim potrebama.

 

Vaša industrija je drugačija.

Ovo radimo dovoljno dugo da znamo da se prodajne veštine mogu preneti na bilo koju ulogu, industriju, kulturu ili prodajni ciklus. Takođe znamo da ste vi, vaši klijenti i vaše tržište jedinstveni i da zaslužuju program prilagođen vašim potrebama.

Svaki kupac je drugačiji

Verujemo da najefektivniji i najefikasniji prodavci drugačije tretiraju kupce. Oni poštuju ličnost, situaciju i potrebe svakog pojedinca i ophode se prema drugima onako kako žele da se prema njima postupa.

Svaki prodavac je drugačiji

U Sandleru ne obučavamo prodavce da budu roboti za prodaju koji odgovaraju svima. Razumemo da imate sopstvenu jedinstvenu ličnost, snagu, znanje i komunikacijske veštine, i to je ono što vas izdvaja od konkurencije.

Prodajni ciklus svake organizacije je drugačiji

Bez obzira da li prodajete konceptualne usluge, robu, premium proizvode ili bilo koju drugu kombinaciju stvaranja vrednosti, vaš trener će prilagoditi Sandlerov sistem prodaje da odgovara vašem procesu prodaje.

Ali čime god da se bavite, vi ste u poslu sa ljudima.

Obuka po vašoj meri

Sa preko 50 godina obuke hiljada klijenata, sa sigurnošću se može reći da Sandler radi i na vašem tržištu.

Svet se drastično menja, navike ljudi, tržišta. Verujemo da imate odlične proizvode, tehnologiju, jedinstvenu uslugu, ali to je samo deo koji čini tržišni uspeh. Da bi napravili uspešnu prodaju neophodno je napraviti šansu da neko upozna vaš proizvod. Bez obzira u kojoj ste industriji svima vama je jedno zajedničko, a to je - vi ste u poslu sa ljudima. Zato vas motivišemo da preuzmete primerak brošure „Zašto prodavci ne uspevaju".

Napravite sledeći korak.

Put do uspeha počinje danas!

Vrh