Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Obuka za liderstvo

Vodite svoj tim do uspeha.

Usamljen na vrhu

Menadžeri prodaje i drugi lideri imaju najteži posao u organizaciji. Morate izgraditi tim i postići rezultate preko drugih, a krajnja odgovornost za uspeh ili neuspeh misije je na vašim plećima.

Pronalaženje nove generacije vrhunskih talenata

Nažalost, ako želite bolji tim, na vama je da postanete bolji vođa. Pronalaženje, odabir i uključivanje novih članova tima mogu biti izazovni, posebno ako to ne radite često.

Trošenje previše vremena na gašenje požara

Bez mikroupravljanja, od vas se traži da motivišete, vodite i razvijate talenat u svom timu, ali ko vama pomaže, trenira i drži odgovornim za vaše ciljeve?

Rad sa timom koji je demotivisan ili ima loš učinak

Deljenje vizije, upravljanje misijom i maksimiziranje učinka vašeg tima se retko uči u školi, pa vam ostaje da sami to shvatite. 

Dobićete podršku koja vam je potrebna da vodite

Sandlerovi programi za razvoj liderstva i upravljanje prodajom su dizajnirani da vam pomognu da probijete barijere, uklonite uska grla i podignete svoju karijeru ili organizaciju na viši nivo.

Instalirajte sistematski, naučni proces zapošljavanja

Naučite kako da razvijete ispravan profil zapošljavanja, objektivno procenite i izaberete kandidate i napravite planove za uključivanje i učinak za svaku poziciju u vašem timu.

Započnite strategije koučinga i posvećenosti

Razvijte koučing način razmišljanja da biste otključali kod za performanse za svaku osobu u vašem timu i održali je usredsređenu na ponašanja koja vode ka postizanju ciljeva.

Naučite kako da se sa ovim uvidima transformišete u lidera.

Odlomak iz naše knjige „Put ka izvrsnosti“ (engleski jezik), ovo poglavlje govori o tome kako prevazići uobičajene „mrtve uglove“ upravljanja koji mogu potkopati i uništiti kompanije.


Preuzmite
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Poboljšajte veštine liderstva i komunikacije


Naučite kako da brzo prepoznate i rešite konflikte, jasno iznesite svoju viziju na sastancima i jedan na jedan i osposobite članove vašeg tima da rade na optimalnom nivou.

  • Mladi lideri
  • Od vas se očekuje da učestvujete u ličnim promenama i ličnoj posvećenosti više nego ostali što će testirati vašu ulogu kao lidera. Da li ste spremni da se prvo suočite sa sobom, otkrijete važne stvari o sebi, ali spremnost i volju da istrajete na putu promene? Ako jeste, na dobrom ste putu - Sandler će vas povesti na to putovanje!

  • Saznajte više >

  • Izvršni i C-nivo rešenja
  • Sandler Leadership Rešenja se zasnivaju na iskustvenim istraživanjima već 50 godina, vrlo preciznim centrima procene stilova ponašanja, interaktivnim instrukcijama, digitalnim inovacijama, ojačavajućih timskih i individualnih časova, časova za probijanje postojećih obrazaca ponašanja, a sve to samo sa jednom namenom...

  • Saznajte više >

  • Liderstvo za organizacionu izvrsnost
  • Previše lidera ne zna da nema znanje i nije zainteresovano da sazna. Međutim, postoje predvidljivi načini na koje se slepe tačke razvijaju i kako se one mogu ublažiti. Slično kao i vožnja automobila, ne možete biti efikasni sa velikim, opasnim mrtvim uglovima svuda oko vas.

  • Saznajte više >

Nabavite alate koji će vam pomoći da vodite prodajni tim visokih performansi.

Vrh