Skip to main content
|

Profesionalni razvoj

Naši kursevi za samostalno učenje, obuka koju vode instruktori, knjige i biblioteke resursa za profesionalni razvoj su neprocenjiv resurs za unapređenje vaše karijere.

Najbolji povraćaj ulaganja je onaj u sebe i svoje saigrače.

Naša obuka osnažuje profesionalce da promene ponašanja, razviju nove stavove i poboljšaju tehnike, što dovodi do doslednog, trajnog uspeha do kraja vaše karijere.

„Niko mi nikada nije rekao da moram da prodam…”

Većina ljudi zamuckuje na pomisao da su tradicionalni prodavci pod visokim pritiskom i zato izbegavaju pregovore, prodaju sebe ili zalaganje za svoje ideje i vrednosti.

Suočavanje sa teškim ljudima i situacijama

Svi mi imamo osećanja i uverenja koja nam određene situacije čine frustrirajućim. Naučite kako da identifikujete svoje i tuđe okidače kako biste mogli da uklonite emocionalne bombe pre nego što eksplodiraju.

Odrastanje u stvarnom svetu

Mi podučavamo stvari koje biste želeli da su vas naučili u školi. Veštine iz stvarnog sveta koje će vam se isplatiti do kraja karijere kao što su postavljanje ciljeva, upravljanje vremenom i donošenje odluka.

#KakoUspeti

Naši kursevi za samostalno učenje, obuka koju vode instruktori, knjige i drugi resursi su neprocenjivi za unapređenje vaše karijere.

Dugotrajna održiva promena ponašanja

Naš jedinstveni pristup stalnom pojačavanju ubrzava vaš put učenja i kreira mapu puta aktivnosti koje je lako pratiti i koje će vam pomoći da dođete do vrha i tamo ostanete.

Poboljšan stav, motivacija i angažovanje

Shvatamo da naši učesnici nisu roboti i da je naterati ljude da razumeju i podrže organizacione promene ponekad čak i važnije od promene ponašanja koju tražite.

Jednostavne tehnike za prevazilaženje kvota, konkurencije i ličnog najboljeg rezultata

Sandlerove strategije su zbirka najboljih praksi iz psihologije, komunikacije, istraživanja i globalna kolekcija hiljada uspešnih trenera prodaje, lidera i prodavaca.

Online kursevi profesionalnog razvoja

Sandler Online je najsavremenija platforma dizajnirana da edukuje i podrži učenike sa raznim sadržajima, alatima i aplikacijama. Učite sopstvenim tempom kroz razne online kurseve i dobijte pristup našim obimnim bibliotekama resursa tako što ćete se upisati danas.

Suočavanje sa teškim ljudima

Ovaj kurs razmatra šta određene ljude i situacije čini teškim, kako možemo da koristimo proverene Sandler tehnike da sprečimo konflikte i kako možemo da rešimo i problem i uznemirenog kupca, a da i dalje zadržimo svoje samopouzdanje i samopoštovanje. Naučite kako da bolje razumete sebe i druge.

Bez hrabrosti nema dobiti!

Ovaj program će vam pokazati kako da postanete čvrsti, preuzmete kontrolu nad svojim životom, stanete čvrsto na svoje noge, zatvorite više prodaja i zaradite više novca. Pomaže vam da otkrijete svoje prepreke za taj uspeh i akcije koje treba da preduzmete da biste ih prevazišli.

Grovo Moderna kolekcija usklađenosti

Kroz naše partnerstvo sa Cornerstone, Grovo sadržaj je dostupan u Sandler Online-u kako bi vam pomogao da razumete i poštujete uobičajene poslovne, pravne i kulturne zahteve. Naučićete o ljudskim resursima i pravnim pitanjima kao što su bezbednost, raznolikost, diskriminacija, beneficije, etika i još mnogo toga.

Grovo kolekcija profesionalnih veština

Kroz naše partnerstvo sa Cornerstone, Grovo sadržaj je sada dostupan u Sandler Online-u kako bi vam pomogao da postignete svoje ciljeve profesionalnog razvoja. Naučite kako da preuzmete vlasništvo nad svojom karijerom i ličnim rastom kroz uticaj, upravljanje vremenom, business case izgradnju i još mnogo toga.

Sandler biblioteka za elektronsko učenje

Registrujte se za trenutni pristup stotinama podkasta, desetinama korisnih materijala i izveštaja,
snimcima webinara, primera kurseva i dve naše popularne elektronske knjige!

Vrh