Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Online rešenja

Donosite strateške odluke o tehnologiji koju koristite.

Toliko tehnologije, tako malo vremena.

Današnja prodaja je toliko konkurentna da svaka nova tehnologija ili alat koji obećava povećanu produktivnost, konkurentske prednosti ili povećan prihod postaje primamljiva za lidere prodaje. Donošenje tih strateških odluka može biti teško.

Najsavremenija tehnologija vam daje
blagu prednost
.

Uštedite vreme, novac i resurse

Naša tehnologija može da vam pomogne u stvaranju potencijalnih klijenata i kreiranju novih mogućnosti sa postojećim klijentima, da povećate efikasnost odlaznih poziva i pružite bolje predloge za zatvaranje veće prodaje.

Komunicirajte efikasnije

Volimo da ulažemo u tehnologiju kako bismo vam pomogli da komunicirate sa vašim potencijalnim klijentima, postojećim klijentima i članovima tima kako biste planirali pozive, pratili ugovore i razgovarali o prodajnim pozivima.

Pregled neopipljivih vrednosti

Jedna od najvećih prednosti tehnologije je mogućnost merenja, praćenja i upravljanja procesima na kontrolnoj tabli, alatima i priručnicima za bolji pregled prikupljenih prodajnih informacija.

Greške u prodaji tehničkih firmi.

Pet grešaka u prodaji tehnologije koje bi mogle da vas koštaju milione

Većina prodavaca tehnologije požuruje sa fazom ponude bez dužne pažnje kako bi osigurali uspeh. Da li propuštate prilike da skratite ciklus prodaje, povećate stope zatvaranja i otvorite vrata stvarnim donosiocima odluka?


Preuzmite
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Maksimalno povećajte svoje ulaganje u prodaju i obuku menadžmenta uz dodatno pojačanje 24/7.

Vrh