Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Zaronite u riznicu znanja

Ko piše Sandler knjige? Sandler treneri koji svakodnevno zajedno sa vama proživljavaju sve ono čemu vas uče!

Oduvek smo se trudili da našim klijentima i onima što nisu, dajemo najbolje knjige i znanje u njima.

Ko piše Sandler knjige? Sandler treneri koji žive sa vama vaš proizvod i vašu uslugu. Čiji je uspeh vaš uspeh i koji poznaju vas i vašu kompaniju jer kada postanate naš klijent, otvorili ste „zdrastveni karton” kod nas - mi vas poznajemo. Sandler knjige su pisane sa ulice iz starih i iznošenih cipela. Sve što ćemo vam dati u knjigama, daćemo vam zato što fantastično i realno funkcioniše. Ono što naši treneri prolaze svakodnevno, učiće i vas kako da se nosite sa tim!

Knjiga Hraniti Ego ili Porodicu? - Dragan Vojvodić

Hraniti ego ili porodicu, težak izbor zar ne?

Poštovani i dragi profesionalci prodaje, ali i vi koji se ne osećate ugodno u glagolu prodavati: arhitekte, inženjeri, advokati, lekari, revizori, ovo je knjiga o velikoj istini u prodaji: Ako idemo iskreni i pošteni u nepošten svet, možemo biti povređeni! Koliko puta ste na sopstvenoj koži osetili istinitost ove tvrdnje jer su vas potencijalni kupci iskoristili za informacije, a završili posao sa drugima? Koliko često vršite Besplatno Savetovanje i osetite da ste se odrekli ličnog dostojanstva? Da li vam se smučilo da trošite vreme i energiju na pravljenje ponuda koje obično završe kod konkurencije na stolu?

Ako osećate ove bolne simptome, vreme je da se možda suočite sa uzrokom: možda koristite način prodaje koji je već toliko u upotrebi da ga kupci odlično poznaju. Kada se vaš način prodaje ne razlikuje od drugih, postajete predvidivi i lako vas je kontrolisati i ucenjivati. Razmislite o ovome!

How to Sell to the Modern Buyer 3D Image


Kako prodati modernom kupcu

Kako prodati modernom kupcu razlaže osnove efektivne profesionalne prodaje u eri hibridnih sastanaka na više platformi, kupovine na daljinu. Knjiga, koja ažurira bestseler Sandler Pravila, sadrži osveženu listu Sandlerovih poznatih principa za uspeh u prodaji.

Prospekting u 21. veku

Prospekting u 21. veku pruža vodič o tome kako da se povežete i efikasno angažujete sa potencijalnim kupcima u današnjem složenom, višeplatformskom prodajnom okruženju.

Making the Climb Thumbnail

Uspinjanje

U knjizi Uspinjanje, Peter Oliver govori o jedinoj najčešći grešci koju pravi viši menadžment kada nekoga promoviše u ulogu menadžera prodaje? Uspinjanje je protivotrov za pristup „utoni ili plivaj“ koji sabotira previše profesionalaca u prodaji.

Scaling Sales Success

Skaliranje uspeha prodaje

U Skaliranju uspeha prodaje, David Mattson raspravlja o 16 dokazanih pravila za lidere prodaje kojima je cilj da vode tim koji generiše skalabilan rast prihoda.

Da, možeš uzeti slobodan dan

Da, možeš uzeti slobodan dan pruža mapu puta za preduzetnike i vlasnike malih preduzeća o tome kako da prevaziđu i izbegavaju toksične zablude kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo.

Goal Setting Boot Camp Thumbnail

Preći put od mesta gde se sada nalazite do mesta gde želite da budete

U knjizi Boot Camp za Postavljanje Ciljeva, Kevin Shulmun govori o intenzivnom četvorodnevnom procesu ka ličnom napretku i unapređenju gotovo svih oblasti života.

Uplovite u 21.vek na Sandler način

Knjiga pomaže liderima prodaje da unaprede prodajne pozive svojih timova. Antonio Garrido vas vodi kroz najčešće greške prodajnih poziva bez obzira da li su u pitanju lično telefonski ili se odvijaju putem interaktivnih medijskih platformi.

Radite sve suprotno što tradicionalni prodavci rade!

Sandler trener Jody Williamson daje nam značajne lekcije i razmišljanja: Ako se ponašamo tipično, tako ćemo biti i tretirani! U svojoj knizi: Radite sve ono što je nepredvidivo (engleski jezik se često ne može bukvalno prevesti na srpski jezik), daje nam objašnjenja da ako se ponašamo kao tradicionalni-predvidivi prodavci, tako ćemo biti i tretirani i nažalost to može biti i suviše bolno iskustvo. Knjiga nam takođe dočarava i osnovne Sandler principe netradicionalne prodaje koja govori da većina profesionalaca prodaje danas koristi tehnike i rečenice koje su toliko zastarele da nam samo otežavaju našu ulogu koju igramo. Odlična knjiga, preporuka svima!

Priručnik trenera prodaje

Autoritet dolazi od starogrčke reči što je u značenju - postati bolji pored nekog! The Coach's Playbook: Napravite svoj „Kuvar” za uspešno mentorisanje drugih koju je napisao Sandler trener Bill Bartlett daje odgovore na mnoga pitanja, a najčešći je: Ako moj prodavac zarađuje manje novca nego što mu je potrebno za funkcionisanje njega samog ili njegove porodice, da li ja treba da znam za to i kako da mu pomognem. Biti menadžer znači biti odgovoran tj. biti sposoban dati odgovor koji nam je neko postavio! 

Knjiga koju jednostavno morate imati ako imate ambicije da postanete veliki menadžer!

Kako osvajati velike i zahtevne kompanije

Mnogo je truda bačeno i zaboravljeno i emocija investirano u jurenje velikih „Slonova” koji su nas tako lako zbacili sa sebe gde smo se vrlo bolno prizemljili i tu emociju dalje nosimo na ponovni pokušaj osvajanja velikog „Slona”. Verovatno jedna od najboljih Sandler knjiga objašnjava prvo stanje uma koje nam je neophodno za osvajanje velikih, zatim kako kvalifikovati i razvijati šansu, pa sve do kako pronaći donosioce odluke i one koji imaju uticaj na odluku.

Kreirajte uspeh na Sandler način

Uspeh u prodaji ili životu najviše zavisi od dve stvari: gde se trenutno nalazite i da li vam se ta situacija dopada i gde želite da budete kako bi ste promenili sadašnj situaciju. U ovoj knjiz autori i Sandler treneri Karl Scheible i Adam Boyd, Austin, Teksas daju nam vredne lekcije da uspeh u prodaji je mnogo više stvar šta mislimo o sebi, pa tek onda stvar tehnika jer ono što mislimo o sebi određuje i tehnike koje koristimo.  

Kako prodavati na Sandler način kada idete kod nekoga u stan

Prodaja tj. komunikacija u intimnim prostorima može biti vrlo zahtevna. Ako se bavite osiguranjem, prodajete Kirby ili iz bilo kog razloga odlazite u stan ili kuću, ovo je knjiga za vas. U ovoj knjizi autori i Sandler treneri Kim Booker i Chip Doyle, Sandler centar Mičigen, USA, objašnjavaju jedno od temeljnih Sandler Pravila da mi nismo u poslu prodaje - mi smo u poslu sa ljudima i koliko umemo da razumemo ljude toliko imamo mogućnost da oni ostvare kupovinu, a mi zaradimo proviziju. 

Customer Service na Sandler način

Za svaku kompaniju koja želi da razvija i unapređuje odnos sa postojećim klijentima, Customer Service je važna služba. U ovoj knjizi autor i Sandler trener specijalizovan za Customer Care Program Anne MacKeigan, Sandler centar Halifax, Kanada, daje nam sjajne upute kako Customer Care službu pretvoriti u ozbiljnu prodajnu mašinu.

Koristite LinkedIn na Sandler način

Sandler najveća svetska organizacija za razvoj ljudskog potencijala i LinkedIn, najveća svetska profesionalna mreža profesionalaca u strategijskoj alijansi su kreirali knjigu na koji način koristiti sve potencijale ove mreže. LinkedIn na Sandler Način će vam pomoći kako da kreirate vrlo efikasan i jedinstven profil i kako da kvalifikujete kontakte.

Važan proces transformacije, lične i organizacije

U knjizi Menadžer prodaje sa umišljajem, Pat McManamon raspravlja o tome kako upravljati prodajnim odlukama svesno, a ne na osnovu navike. Ova knjiga osvetljava ulogu menadžera u razvoju ljudi.

Suočite se sa stresnim situacijama u pregovaranju

U knjizi Unutrašnji pregovori, Clint Babcock raspravlja o tome kako prevazići unutrašnje prepreke uspešnim pregovorima sa kojima se svi suočavaju ... i savladati jednostavan proces u tri koraka koji dovodi do uspeha u praktično bilo kojoj pregovaračkoj situaciji.

Prodaja vredna zlatne medalje

U knjizi Prodaja vredna zlatne medalje naučite deset prodajnih „mišića“ koje najuspešniji stalno vežbaju... i održavaju dobru kondiciju. Ova knjiga dokazuje da ste vi ono što mislite o sebi i da postajete ono što neprestano radite. Govori o tome da pravilno uslovljavanje može doneti odlične rezultate. Obavezno štivo za sve u prodaji!

U prodajnim situacijama

U knjizi Umetnost i veština prodajne psihologije, Brad McDonald identifikuje psihološke motivatore koji kupce i prodavce čine da rade ono što rade i preuzmu kontrolu nad prodajnim procesom.

Izlaženje iz zone komfora vaše organizacije

U knjizi Ritam Uspeha, David Mattson, Tom Schodorf i Bart Fanelli diskutuju o tome kako stvoriti i održati prepoznatljiv operativni ritam za sebe i svoj tim koji pruža brz proces prodaje u kombinaciji sa odgovarajućom metodologijom i kompletom alata.

Pobedite u eri Amazon-a

U knjizi Uspeh Maloprodaje u Online svetu, Rob Fishman raspravlja o tome kako dobiti i zadržati verne, srećne klijente, istovremeno uspešno se takmičeći u Online svetu.

Premostite prodaju od uzimača porudžbina do onih koji sami sebi kreiraju prodajne šanse

U ovoj knjizi autor i Sandler trener Bill Morrison, koji živi i vodi Sandler centar u Švajcarskog, Ženeva objašnjava sjajnih 19 principa kako transformisati svoju karijeru u prodaji od tzv. uzimača porudžbina (kasirke na kasi) do profesionalaca koji sami sebi stvaraju prodajne šanse. Knjiga koju morate imati ako težite vrhu karijere.

Kako prodavati tehničke proizvode na Sandler način

Autor i Sandler trener Rich Chiarello pokazuje tehničkim licima kako prodati svoju ideju, uslugu drugima, a koja se bazira na visoko tehničkim proizvodima ili uslugama. Rich objašnjava zašto je prerano pokazivanje znanja verovatno najgori uzrok neuspeha u ovakvoj vrsti prodaje.

Biti posvećen na Sandler način

Za većinu, biti posvećen prodavac znači teror i horor. Zašto je tako objašnjava nam autor i Sandler trener Hamish Knox, koji vodi trening centar u Kalgariju, Kanada i pokazuje nam praktične primere kako menadžeri na samo 20 minuta dnevno mogu svoje timove da održavaju posvećenim. Knjiga takođe pokazuje kako organizacija može postepeno uvoditi organizacionu kulturu posvećenosti.


Principi uspeha

Ovom knjigom dobićete neophodne elemente za ponovno stvaranje uverenja, ponašanja i stavova najuspešnijih prodajnih predstavnika. To je jedanaest uvida koji će promeniti vaš način prodaje i način razmišljanja.

Kako prodavati kada ne volite da prodajete

Za sve one koji imaju unutrašnji nemir i konflikt sa glagolom prodavati, knjiga koju MORATE imati u svojoj biblioteci. Sandler treneri Chuck i Evan Polin iz Filadelfije otkrivaju nam zašto advokati, inženjeri, tehnička lica, lekari, farmaceuti, revizori itd. imaju problem sa prodajom, a sa druge strane kako pomiriti taj konlikt i ostvariti bolji plasman svojih proizvoda ili usluga.

Sistem za traženje novih klijenata na Sandler način

U ovoj knjizi autor i Sandler trener John Rosso koji vodi Sandler centar u Pitsburgu, USA deli sa nama njegovu najbolju praksu kako kvalifikovati i osvajati nove klijente. Saznajte zašto je potreban sistem za traženje „nove sveže krvi” u vidu novih klijenata?

Transformišite vođe na Sandler način

Ne možete transformisati organizaciju ukoliko ne transformišete sebe prvo. Ovo je osnovna ideja Sandler trenera Dave Archa, Sandler centar u Nebraski, koji želi da podeli sa nama dobre savete i načine zašto je neophodno da promene prvo dolaze odozgo na dole i da većina kompanija želi promene, ali da vrh kompanije ne želi da učestvuje u njima.

Transformacija u upravljanju prodajom

U knjizi Od Patnje Do Majstorstva, Sandler trener Paul Van Den Hoven pruža vodič koji će menadžerima pomoći da započnu ono što je možda najkritičnije tehnološko putovanje ... put od prodavca do lidera.

Privucite i zadržite najbolje ljude

Nova knjiga Lisette Hovlett, Pravi izbor kod zapošljavanja, pruža dokazani sistem za privlačenje najboljih ljudi u vašu organizaciju i kako zadržati te ljude kada su već u timu.

Samopouzdanje kao preduslov

Knjiga Lorraine Ferguson, Unapologetic Saleswoman, pruža uvid i praktične korake za prevazilaženje nekih od najčešćih zabrinutosti i sumnji u sebe i brisanje negativnih konotacija prodaje.

Prodaja kroz distributersku mrežu

Knjiga Marcusa Cauchija i Davida Daviesa, Prodaja kroz distributersku mrežu, pruža strukturirani pristup upravljanju prodajom sa deset alata za stvaranje nezavisnog programa prodaje svetske klase.

Moćne komunikacijske taktike za pozitivne ishode

Primenite veštine komunikacije u svom ličnom životu. Knjiga pruža odličanu priliku onima koji su usavršili svoje komunikacijske veštine za svoj posao, ali nikada nisu ni pomislili da te veštine primene u svom ličnom životu.

Put ka izvrsnosti

U knjizi Put ka izvrsnosti: 6 liderskih strategija za izgradnju neprobojnog poslovanja, CEO i predsednik kompanije Sandler Dave Mattson predstavlja šest moćnih strategija liderstva koje identifikuju uobičajene „mrtve uglove” koji mogu izbaciti bilo koji posao iz koloseka.


Sandler Pravila

Postanite zaista uspešan prodavac. Dave Mattson nudi odgovarajuća ponašanja, stavove i uverenja da bi postigli uspeh gotovo bez napora zasnovan na Sandler Sistemu Prodaje.

Prodajne strategije u Proizvodnji i Logistici

U knjizi Prodajne strategije u Proizvodnji i Logistici: Dvanaest ključnih strategija za menadžere i prodavce, Sandler treneri Mike Jones i Ken Guest uvode alternativne procese koje prodavci i menadžeri moraju slediti prilikom prodaje u ovim industrijama, gde su tradicionalne metode prodaje neefikasne.

Postavljajte pitanja na Sandler način

Knjiga otkrića Antonija Garrida za prodavce „Postavljajte pitanja na Sandler način“ pokazuje kako brže, efikasnije i sa manje stresa dovesti kupca i prodavca do pravog rešenja - postavljanjem pravih pitanja, na pravi način, u pravu vreme, iz pravog razloga.

Zašto ljudi kupuju

Naučite tajnu onoga što zaista pokreće prodaju - i kako pružiti ljudima ono što im treba kako bi želeli da kupuju od vas. Zašto Ljudi kupuju otkriva šta zaista pokreće prodaju. To je pristupačan sažetak proverenih alata i najboljih praksi u jednom tomu za uspešno završavanje najvažnijeg Sandler prodajnog sistema „Bolni Korak”.

Pobeda preko neuspeha

Nova knjiga Josha Seiberta, Pobeda preko neuspeha: Stvaranje i vođenje korporativne kulture učenja za visoke performanse, pokazuje vođama kompanija kako da unaprede prirodni način učenja odraslih. Bez obzira da li se tek upoznajete sa Sandler konceptima ili ste Sandler stručnjak, nema boljeg vremena za učenje i razvoj koje pružaju merljiva poboljšanja u timskom i individualnom učinku.

Nega pacijenta na Sandler način

Najbolje medicinske prakse izgledaju i zvuče drugačije od konkurencije. Sigurno je da profitabilnost doprinosi tome, kao i vrhunska medicinska stručnost - ali to nije dovoljno. Najbolja medicinska praksa daje visok prioritet pružanju izvanrednog iskustva - kako za njihove pacijente, tako i za njihovo interno osoblje.

Sandler pravila za lidere prodaje

Evo jedne misterije. Imamo zajednički jezik i zajednički proces za svako odeljenje u organizaciji ... osim prodaje. U stvari, u većini prodajnih timova, prodavci imaju tendenciju da se odupru svakom pokušaju uspostavljanja doslednog procesa za tim u celini ... a menadžeri im to dozvoljavaju! Zašto?

Ljudska dinamika na Sandler način

Nemate luksuz da izbegavate promene, ni spoljnje ni unutrašnje. Promene su stalne. Međutim, možete naučiti da prepoznate vodeće pokazatelje promene i pripremite sebe i svoj tim da ih iskoristite ili ublažite bilo kakav negativan uticaj. Ova knjiga detaljno opisuje četiri faze tranzicije i osam zajedničkih negativnih posledica koje prate organizacione promene.

Uspešan Call centar na Sandler način

Čak i u ovo doba kada se zbog pozivanja ide u „zatvor″, sve više kompanija uspostavlja Call centre kako bi imali veći broj „zatvaranja″. Knjiga se bavi temom uspostavljanja i vođenja profitabilnog prodajnog Call centra.

Motivacija menadžmenta na Sandler način

Da biste maksimalno iskoristili svoju organizaciju, morate da razumete zašto se ljudi pojavljuju na poslu ... i da taj razlog vežete za misiju vaše kompanije. Motivišite sebe, svoj tim i svoju kompaniju na optimalnim nivoima - iskorišćavanjem unutrašnjih i spoljašnjih sila koje inspirišu ljude na akciju.

Vrh