×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Prodajne Strategije Kako Biti Ispred Konkurencije

..ako vas ucenjuju popustima ili ponudama,  da li ste razmišljali da ste postali predvidivi?

Pomognite Vašim ljudima da rade stvari lakše a ne teže

Bez obzira da li želite da Vaše ljude u prodaji podignete na viši nivo ili želite bolju predvidivost prihoda, ovaj webinar je za Vas. Vrhunska prodaja može biti hod po ivici koja na kraju može doneti ogromne razlike u prihodima i rezultatima. Naučite da postavljate Teška pitanja i imaćete lakše prodaje. Postavljate Laka pitanja i imaćete teške prodaje!

Ovaj besplatni webinar je organizovan za ljude koji..

  • Imaju probleme sa konkurencijom i ucenama konkurentskim ponudama i popustima
  • Osećaju zabrinutost jer su osetili da i konkurencija prodaje na osnovu tehničkih karakteristika proizvoda što je manje više postalo isto
  • Zabrinutost zbog uvođenja novog proizvoda koga konkurencija možda već ima na sličan način
  • Kako prodavati na zasićenom tržištu?

Pogledajte snimljen webinar

Pogledajte šta imaju da Vam poruče Dave Mattson i Jamie Shanks kako ostati ispred konkurencije.

Pogledajte samo od nekih naših vrhunskih programa

Dave Mattson

Pod njegovim vođstvom, Sandler organizacija se proširila na preko 250 kancelarija u 27 zemalja sveta. Zajedno sa svojim timom je kreirao programe kao što je Enterprise Selling - Kako Prodavati Velikim Kompanijama, Leadership, i Customer Service - Služba za Podršku (neiskorištena prodajna mašina) kao i program Sandler Sertifikacije, verovatno jedini program na svetu koji će Vam reći Vaš ROI na uložen trening i da li je Vaše znanje preraslo u Vaš DNK!

Jamie Shanks

Jamie Shanks, CEO of Sales for Life, je jedan od vodećih autora i eksperata u oblasti Prodaje na Društvenim Mrežama. Osmislio je i kreirao puno programa za mala i srednja preduzeća kao i za kompanije Fortune 500. Pre nego što je započeo uspešnu preduzetničku karijeru, iskustvo je gradio u korporativnoj Americi ali je dosta vremena proveo i po evropskim kompanijama i shvatio da su ljudi dinamički svugde isti na svetu.

Back to top