×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Finansijski eksperti, revizori, advokati

Besplatno Savetovanje hrani Ego...
...ali ne hrani Porodicu!

DA LI SAM JA BESPLATNI SAVETNIK ILI NEKO KO TREBA DA NAPLATI SVOJ TRUD I RAD?

Sandler trening je dizajnirao specijalan program za vas koji će Vam najzad razrešiti taj unutrašnji konflikt prema prodaji i koji će Vam dati neophodna znanja o ljudskom ponašanju i ljudskoj dinamici, a koja će Vam pomoći da dobijate kontrolu u razgovoru i imate predvidive ishode sastanaka. Vremenom, prodaja može postati vrlo zabavna.

Sandler je kroz 50-godišnje iskustvo radio sa dosta profesionalaca koji ne osećaju pripadnost prodaji i osećaju čak i unutrašnji otpor prema toj profesiji. Shodno tome da reč prodaja uvek ima negativni predznak mi Vam ne možemo ništa zameriti.

U stvari, Vaše razmišljanje je ispravno. Međutim, onda se dešava da iz razloga što ne volite reč prodaja, odlazite u suprotnu krajnost i nedostatak prodaje želite da kompenzujete velikim tehničkim znanjem ili savetima.

Mi taj sindrom zovemo Besplatno Savetovanje - gde ste utrošili puno vremena, energije, znanja i očekivanja, a u stvari ste na kraju saznali da niste dobili posao jer se taj neko opredelio za drugog. Ili Vas je iskoristio za Vaše veliko stručno znanje kako bi ga upotrebio za dobijanje boljih uslova kod konkurencije. Čuvajte se ovih stvari.

Sandler Vam može puno pomoći da i dalje ostanete u stručnoj ekspertizi, ali sa malo jačom svesnosti da kontrolišete proces i znate ko je vredan Vašeg znanja, a ko ne. Mi to u Sandleru zovemo Kvalifikovanje sagovornika - morate znati unapred kome ćete dati svoje dragoceno znanje, a kome ne.
Zapravo, pomoći ćemo Vam da postanete uspešniji u Vašim karijerama.

Pozovite...


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top