Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Izvršni i C-nivo

Šta je sledeće?

Vaše učenje je podrška organizacionom učenju

U proseku 50% ljudi koji su promovisani na C - Nivo (izvršni) unutar organizacije ispoljavaju slabije performanse od očekivanih. Kao izvršni nivo rukovođenja, vi ste odgovorni za uvođenje mladih lidera koji će vam biti glavni oslonac u sprovođenju organizacione politike i zato želite od njih da budu maksimalno spremni za vaše zahteve. Sandler Trening će vam dati odlična znanja koja će pomiriti vaše vizije i strategije sa njihovim performansama i međusobno pomirenje tj, očekivanja.

Razvijajte neophodno znanje koje treba da vam pređe u Instinkt

Sandler Leadership Rešenje pomoći će vama i vašim liderima da progresivno osvajate znanja kroz našu podršku mentorisanja, podrške kako uživo na časovima tako i kroz inovativne digitalne materijale dostupne 24/7/365.

Sandler Leadership Rešenja se zasnivaju na iskustvenim istraživanjima već 50 godina, vrlo preciznim centrima procene stilova ponašanja, interaktivnim instrukcijama, digitalnim inovacijama, ojačavajućih timskih i individualnih časova, časova za probijanje postojećih obrazaca ponašanja, a sve to samo sa jednom namenom...

  • Ojačati vaš mentalni potencijal u odnosu na zadatke koji su pred vama.
  • Shvatiti dublje značenje lidera.
  • Pojačati međusobno sinergetsko delovanje među srednjim menadžmentom.
  • Prepoznavati prave uzroke problema koji mogu da korodiraju organizaciju.
  • Ostvariti značajan uticaj na neiskorištene potencijale organizacije i prepoznati neophodne resurse za eksploataciju.

Transformišite lidere na Sandler način

Sandler trener Dave Arch u njegovoj knjizi, Transformišite lidere na Sandler način deli sa nama razmišljanja da li je moguće menjati druge ukoliko mi ne postanemo ta promena.

 

Preduzmite sledeći korak

Put do uspeha počinje ovde i danas!

Vrh