Skip to main content
|

Asesmenti i uporedne procene

Naučite od Sandlera kako da radite pametnije, prodate više i prodate lakše.

Ne možete rešiti problem dok ga ne identifikujete.

Teško je pročitati etiketu iz unutrašnjosti boce. Lekari vam ne dozvoljavaju da sami dijagnostikujete svoje bolesti, a isto važi i za razvoj vašeg talenta.

Razmotrite ova pitanja:

  • Da li znate koji su to glavni indikatori učinka koji su potrebni da bi svaki član vašeg tima bio uspešan u svojoj ulozi?
  • Koliko je članova vašeg tima VOLJNO i SPOSOBNO da uradi ono što je potrebno za uspeh?
  • Koliko je svaki od članova vašeg tima efikasan u tim veštinama?
  • Da li ste identifikovali bilo kakve nedostatke u veštinama i razvili program obuke ili zapošljavanja da biste ih rešili?
  • Ako biste ih pitali, da li bi rekli iste stvari?

Povećajte svoja ulaganja u učenje i razvoj do maksimuma.

Uz razumevanje dobijenog kroz Sandlerov asesment proces, moći ćete da osmislite jasan akcioni plan kako biste popunili praznine
i ispunili ili premašili svoje ciljeve.

Da biste postigli najviši nivo uspeha, morate znati tri stvari:

Gde se sada nalazite?

Efikasnost prodaje, ličnost i profili ponašanja pomažu vam da dobijete tačnu sliku o trenutnoj veštini vašeg tima i o tome kako ti atributi odgovaraju vašim potrebama.

Gde želite da budete?

Dijagnostičke ankete, koučing sesije i radionice za rukovodioce mogu vam pomoći da definišete i artikulišete konačnu viziju organizacije i veštine, način razmišljanja i akcije koje su neophodne da to postignete.

Kako premostiti jaz?

Procene učinka i obuke mogu vam pomoći da merite, pratite i upravljate svojim procesom učenja i razvoja kako biste ponovo pojačali obuku po potrebi.

Razumevanje osnovnih snaga i mogućnosti za individualne i timske performanse.

OutMatch

Sa skoro pola veka iskustva, OutMatch nudi procene zaposlenih i alate za analizu talenata kako bi pomogao poslodavcima da pametnije zapošljavaju, razviju talente zaposlenih i postignu bolje rezultate povezujući individualne kompetencije sa performansama kompanije. Sandler koristi OutMatch asesmente za procenu prodajnih kompetencija i planove za poboljšanje performansi.

Extended DISC

Učesnici koji se bave DISC procenom i odgovarajućom obukom saznaju da je njihov uspeh često određen koliko dobro komuniciraju sa drugima, i uče kako da efikasnije prilagode svoje stilove komunikacije da odgovaraju potrebama drugih, uključujući potencijalne klijente, kupce, saradnike i menadžere. Extended DISC® je skup online DISC asesmenta koje identifikuju individualni DISC stil. Rezultati su prilagođeni vašim jedinstvenim potrebama i preferencijama na osnovu širokog izbora radnih uloga. Sandler i Extended DISC su strateški partneri više od deset godina.

Vrh