Skip to main content
|

Sećam se prve važne lekcije koju sam naučio u Sandleru: Ne smeš moliti za sastanak!

Tradicionalni treninzi prodaje uče da molite i kažete kupcu da vam treba ta prodaja kako biste ispunili plan. Sandler pravilo: Sa očajnima niko ne želi da posluje!

U Presidents Club-u učimo da nas drugi poštuju. Takođe učimo da shvatimo da dva ljudska bića zaslužuju da budu jednako tretirana u prodajnom razgovoru i da jaki poštuju jake. Učimo da samo ako obe strane imaju jednak i isti nivo posvećenosti, razgovor može imati smisla.

Sandler svoje klijente uči da novac nikada nije problem, već primarno to što se ponašamo predvidivo i očajno i na taj način demonstriramo svoje skrivene namere, zato nas ne poštuju!

Ne zaboravite jedno od temeljnih Sandler pravila: Nivo kompanije koju zovemo jednak je onome šta mislimo o sebi! Tačka! Nećete biti u stanju da razgovarate sa vrhom kompanije jer ćete primarno imati nedostatak rečnika koji nije tradicionalno predvidiv i hrabrost da izgovorite drugačiji rečnik!

Dakle, prodaja je profesija koja je idealna za davanje sopstvenog dostojanstva radi čuvene rečenice: kupac je kralj! Ne zaboravite da je vaše pravo da kvalifikujete šansu i da imate pravo da birate.

 

Oznake:: 
Podelite sa drugima ovaj tekst: 
Vrh