Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Kursevi za samostalno učenje

Najnovije tehnologije, primenjene strateški za maksimalnu efikasnost.

Na dohvat ruke

Učite sopstvenim tempom i dobijte pristup fleksibilnim kursevima za upravljanje, prodaju i korisničku podršku.Liderstvo za organizacinu izvrsnost

Naučite 13 važnijih „slepih tačaka” i kako da ispravite najopasnije propuste u rukovođenju kako biste svoju kompaniju doveli na najviši nivo.


Pregovori počinju nakon "Da"

U Sandler® procesu prodaje, unapred se bavimo predmetnim stavkama, eliminišući potrebu za pregovorima kasnije u procesu prodaje. Što efikasnije izvršite proces prodaje, manje ćete morati da pregovarate.


Bez hrabrosti nema dobitka

Prepoznajte prepreke koje često stoje na putu individualnog postignuća i otkrijte najbolje prakse za izlaženje iz zona udobnosti, suočavanje sa rizikom i neuspehom i probijanje na viši nivo uspeha.


Uspeh prodaje u digitalnom okruženju

Naučite kako da povećate prihod dodavanjem više ljudi, informacija i mogućnosti u svoj lager kvalifikovanih kontakata, uključujući stavove, ponašanja i tehnike prodaje u digitalnom okruženju koje možete odmah primeniti.


Prospekting bez pritiska

Naučite Sandlerovu strategiju za novi razvoj poslovanja bez stresa, uključujući stavove, ponašanja i tehnike koje možete odmah primeniti u sledećem prodajnom pozivu.


Sandler pravila za lidere prodaje

Naučite najbolje prakse za lidere prodaje koje možete odmah primeniti sa članovima svog tima.

Iskusite programe prodaje sa najboljim učinkom.

Vrh