Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Trebaju Nas—Inženjeri, Arhitekte, Farmaceuti, Advokati, Bankari, Revizori...

Svi oni koji imaju unutrašnji konflikt sa glagolom Prodavati!

Linked In, vrlo moćna poslovna mreža. Ako znate kako da je efikasno koristite, može Vam doneti mnogo kvalifikovanih kontakata—Sandler će Vam pokazati KAKO!

Koristite Linked In mrežu za stvaranje novih poslova - na Sandler način!

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

 

Sandler trening je dizajnirao specijalan program za vas koji će Vam najzad razrešiti taj unutrašnji konflikt prema prodaji i koji će Vam dati neophodna znanja o ljudskom ponašanju i ljudskoj dinamici a koja će Vam pomoći da dobijate kontrolu u razgovoru i imate predvidive ishode sastanaka. Vremenom, prodaja može postati vrlo zabavna.

IZAĐITE IZ SISTEMA UVERENJA KOJA VAS DRŽE OKOVANIM

Da li sam ja Besplatni Savetnik ili neko ko treba da zaradi novac?...

I da budemo iskreni, ovo je ozbiljan konflikt! Ja sam Inženjer, Lekar, Farmaceut, Advokat, Bankar Revizor...da li trebam da budem Neplaćeni Savetnik, koji će pokazati vanredno tehničko znanje ili trebam i da prodam i napravim novac?  Ako imate ovu nedoumicu, nemojte se osećati loše zbog toga. Reč prodaja dolazi od starogrčke reči Trgos, što je jedno od značenja i Prevara!? Dakle, Vaše osećanje prema prodaji je zapravo normalno. 

Tokom razgovora sa potencijalnim klijentom, Vaše stručno Znanje koristite samo kada TREBA - a Znanje o ljudskom ponašanju UVEK!

Knjiga o prodaji za profesionalce koji se ne osećaju ugodno u ulozi prodaje

Autori i Sandler treneri, Chuck i Evan Polin daju kratke komentare na temu njihove knjige, Prodaja za Profesionalce Koji se ne Osećaju Ugodno u Ulozi Prodavca. Knjiga će Vam pokazati osnovne Sandler Principe na koji način promenom uverenja možete postepeno da obogaćujete profesionalni život i osećate veće blagodeti od prodaje.