Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

INŽENJERI, LEKARI, FARMACEUTI, ADVOKATI, BANKARI, REVIZORI, ARHITEKTE, IT INŽENJERI, PSIHOTERAPEUTI..

Šta je svima Vama zajedničko u odnosu na prodaju | Ne volite glagol PRODAVATI !

Sandler je mislio na Vas - daćemo Vam vrhunski trening koji Vam može pomoći da budete uspešniji u onome što priželjkujete

Sandler je kroz 50-godišnje iskustvo, radio sa dosta profesionalaca koji ne osećaju pripadnost prodaji i osećaju čak i unutrašnji otpor prema toj profesiji. Shodno tome da reč prodaja uvek ima negativni predznak, mi Vam ne možemo ništa zameriti. U stvari, Vaše razmišljanje je ispravno. Međutim, onda se dešava da iz razloga što ne volite reč prodaja, odlazite u suprotnu krajnost i nedostatak prodaje želite da kompenzujete velikim tehničkim znanjem ili savetima. Mi taj sindrom zovemo Besplatno Savetovanje - gde ste utrošili puno vremena, energije, znanja i očekivanja a u stvari ste na kraju saznali da niste dobili posao jer se taj neko opredelio za drugog. Ili Vas je iskoristio za Vaše veliko stručno znanje kako bi ga upotrebio za dobijanje boljih uslova kod konkurencije. Čuvajte se ovih stvari.
Sandler Vam može puno pomoći da i dalje ostanete u stručnoj ekspertizi ali sa malo jačom svesnosti da kontrolišete proces i znate ko je vredan Vašeg znanja a ko ne. Mi to u Sandleru zovemo Kvalifikovanje sagovornika - morate znati unapred kome ćete dati svoje dragoceno znanje a kome ne.
Zapravo, pomoći ćemo Vam da postanete uspešniji u Vašim karijerama.

Knjiga specijalno namenjena Vama koji ne volite glagol Prodavati

Autori i Sandler Treneri već dugi niz godina Chuck i Evan Polin diskutuju o njihovoj novoj knjizi, Prodaja za Profesionalce Koji Se Ne Osećaju Kao Prodavci, i kako Sandler principi mogu imati značajan uticaj na njihove karijere.

Za sve inženjere, advokate, lekare i ostale, knjiga koju morate imati.