Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Rešenja za Prodajne Timove & Individualne Profesionalce

 Jednom kada uđete u naš program za razvoj, više NIKADA se nećete vraćati na stare obrasce ponašanja!

 

KAKO TRAŽITI KLIJENTE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?

Koristite Linked In i osećate da bi ste mogli da dobijete interesantne kontakte ali niste sigurni kako to da uradite?

Sandler Trening kao najveća kompanija na svetu za razvoj ljudi i Linked In, najveća društvena profesionalna mreža, napisali su knjigu Tražite Klijente na Linked In-u na Sandler Način kako bi Vam pomogli da što efikasnije istražite mogućnosti.

Preuzmite sa naše web strane Vaš besplatan primerak i iskoristite ga za pronalaženje novih klijenata. 


Knjiga koju jednostavno bi trebalo da imate!

Trening program je važan isto toliko koliko i dijagnostika problema. Pozovite nas i budite iskreni sa nama - sve što nam kažete, neće nas oboriti sa stolice!

Sandler ultimativni program: President`s Club je posebno dizajniran za Individualne Profesionalce koji streme da postanu najolje što mogu do Malih i Srednjih preduzeća kojima je prodaja i traženje novih klijenata krv i srce poslovanja. President`s Club je najbolje što Sandler ima - to nije rešenje 3 u 1, već podrška kroz proces i mentorski rad.

Biti slobodan znači biti slobodan od zаblude! Ali ko mi može pomoći?

  • Da li svakom dozvoljavate da stane pred Vaše ljude? Mi u Sandleru verujemo da biti trener (učitelj) znači pomoći nekom da prepozna ponašanje koje nije produktivno (što spada u domen mudrosti) i graditi novo ponašanje koje je produktivno. Da li mislite da je ovo jednostavno???
  • U Sandleru verujemo da svi problemi vezani za prodaju imaju koren u ličnim. Ko sme i može i zna da mojim ljudima pomogne da postanu kvalitetnije osobe?
  • Prodaja nije umetnost - prodaja je nauka ali način kako je interpretirate se može nazvati umetnost. Ali, nauka je starija od umetnosti.
  • Za ambiciozne tu je online ojačavajuća podrška 24/7/365
  • Naša jedinstvena Formula za Uspeh već 50 god., širom sveta i Srbiji pomaže ljudima da usvoje nove Stavove i Uverenja koji će Vam pomoći da usvojite Sandler netradicionalne tehnike prodaje koje su moćnije od bilo čega što ste imali priliku da vidite do sad. 

Bez obzira da li ste u Srbiji ili u nekom delu sveta, bićete prihvaćeni isto i tretirani istom metodologijom - mi to zovemo System!

  • Naučićete kako da merite svoj progres na dnevnom nivou - Naučićemo Vas KAKO da napravite svoj Lični Kuvar za Uspeh

  • Zatim ćemo Vam ojačavati Stavove i Uverenja koji će Vam dati podršku da vežbate netradicionalne tehnike

  • I dalje ćete dobijati znanje kroz kontrolisanu primenu

  • Prvo ćete razumeti zašto Vam se dešavaju problemi - dobićete Svesnost i Znanje

Naučite System Koji Će Vam Pomoći Da Tražite Nove Klijente —Na Sandler Način!

Sandler trener i autor, John Rosso, u svojoj najnovijoj knjizi, Tražite Nove Klijente na Sandler Način pokazuje nam 30 principa na koji način bez stresa i frustracije upotrebiti strategije koje će Vam pomoći da imate kontrolu u razgovoru i na koji način efikasno kvalifikovati šansu. Knjiga je namenjena svim onima koji aktivno uvek traže nove klijente. 

Naši klijenti govore..

"Nisam imao jasnu sliku o treningu prodaje uopšte, kaže Allen Rembert. Uvek sam mislio da je trening prodaje jeftin seminar ili dvodnevni trening. Ali mi je Sandler pomogao da shvatim čemu trening služi i da razumem njihovu metodologiju. Sandler nam je najviše pomogao da merimo produktivno ponašanje u odnosu na ciljeve koje smo postavili. Takođe smo dobili najveći unutrašnji mir jer smo najzad dobili način kako da kontrolišemo sebe a onda i proces. 

A šta Vi čekate? Zapoćnite i Vi Vašu uspešnu priču sa Sandlerom!