×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Telekomunikacije

Excel tabela je zlo.
Bavite se ljudima, a ne brojevima.

Bavite se ljudima, a ne prodajom!

Pre izvesnog vremena, imao sam vrlo iskren razgovor sa devojkom koja radi u Call centru jednog velikog teleoperatera.
„Dragane, već izvesno vreme radim u Call centru gde pozivam klijente i zakazujem sastanke našim prodavcima.”
„I šta je situacija?”, upitah.
„Ne ide mi baš najbolje, najčešći odgovor je da već rade sa nekim i da pošaljem ponudu i slično. Čak iako kolega prodavac ode na sastanak, završi se odgovorima: čućemo se, razmislićemo. To me jako frustrira”.
„Hvala Marijana na iskrenosti. Da li si sve ovo rekla i svom menadžeru?”
„Pa..ovaj nisam!”
„Zašto ne odeš do njega, daš mu telefon u ruke i pitaš ga- Šefe, molim vas pokažite mi kako da zakazujem kvalifikovane sastanke...Kakav bi odgovor dobila Marijana?”
„Zato vas i zovem Dragane!”
Pouka: Ne očekuje se od C nivoa da pokazuje ove stvari, ali od neposrednih rukovodilaca se očekuje. Moje je pitanje, zašto menadžer ne ume da joj pokaže ono što joj je i najvažnije za posao i nju lično?

 


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top