Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

David H. Mattson

Chief Executive Officer i Predsednik Sandler Trening kompanije

CEO najoriginalnije trening kuće na svetu

Dave Mattson je i sam bio član Presidents Cluba dok je David Sandler bio živ. Jednostavno je osetio da je to nešto čime želi da se bavi ostakom svog života. Pokazao je toliku strast i želju za učenjem da ga je David pozvao da radi za njega. 

Pod Mattsonovim vođstvom, kompanija je narasla u verovatnu najveću na svetu po broju trening centara sa preko 250 širom USA, Kanade, Evrope itd., u preko 27 zemalja i 18 jezika na koje su prevedeni materijali. Presidents Club kao perjanica Sandler Treninga se metodološki koristi svugde u svetu na isti način. Zahvaljujući posvećenoj mreži trenera širom sveta, Mattson je shvatio ogromni potencijal i od 2010 god., počinje da se organizuje u Orlandu, Florida godišnji Skup svih Sandler Klijenata i Trenera i to je događaj koji morate videti.

Best-Selling Autor

Dave Mattson je napisao 4 knjige—49 Sandler Bezvremenih Pravila i Sandler Principi Uspeha—gde su Amazon i Wall Street Žurnal ocenili kao knjige sa značajnim uticajem na čitaoce i dodelili im best-selling knjige. Takođe je napisao knjige Ne Učite prodaju-Učite Ljudsko Ponašanje, i Five Minutes with VITO (srpski: Pet Minuta sa Najvažnijom Osobom u Kompaniji) sa Tony Parinello-om koji je i ko-autor.

Knjiga koja trenutno obara sve rekorde u prodaji a koju je napisao sa Brian Sullivanom objavljenu od McGraw-Hill izdavača je — Sandler Enterprise Selling: Kako Osvajati i Zadržati Velike Kompanije, koja čitaocima pokazuje kako osvajati velike Slonove koji Vas mogu nagraditi velikom prodajom ali i velikim razočarenjem.