×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Prodajnim Timovima  & Individualnim Profesionalcima Prodaje

Bez obzira da li imate 10 godina iskustva
ili samo jednu koju ste ponavljali svih narednih 9

Radite pametnije i mudrije, a ne teže!

Verovatno jedan od najčešćih uzroka problema zašto se organizacije ili individualci bore se prodajnim rezultatima, jeste nedostatak Systema za Prodaju. Mnoge firme su uvele razne sisteme kvaliteta ali nisu nikada razmišljali (ali nisu ni znali da postoji) o možda i najvažnijem Systemu koji hrani firmu i porodice u njoj. System za Prodaju znači upravljati i smanjivati sistemski rizik poslovanja i povećavati predvidivost ishoda prodaje. Verovatno, najvažnija stvar koju svaki vlasnik ili direktor želi vezano za prihode a možda i važnije od prihoda jeste predvidivost prihoda i profita.

Analiza dnevnih aktivnosti:

 • da li pojedinac zna koje prospecting aktivnosti (altivnosti koje dovode do kvalifikovanih sastanaka) treba da radi svakog dana kako bi imao određeni broj kvalifikovanih kontakata?

 • da li pojedinac zna koje su Plaćene, a koje Neplaćene aktivnosti?

 • da li svaki pojedinac ima kreiran svoj lični Kuvar za uspeh koji mu precizno pomaže da zna gde se trenutno nalazi, gde želi da bude i kako da dođe do cilja?

 • da li pojedinac zna koje aktivnosti u toku dana dovode do predvidivosti uspeha?

 • izmeriti da li je pojedinac u toku dana orijentisan na ciljeve ili na radno vreme?

 • da li pojedinac ume da razdvoji lažne od pravih KPI?

 • da li pojedinac tj prodajni tim ima definisan Prospecting Plan koji pomaže da se lakše dolazi do kvalifikovanih sastanaka od kojih se može očekivati prodaja?

REZIME: prodajni tim, pojedinac ako nema Prospecting Plan, automatski će u toku dana raditi one aktivnosti koje hrane Ego, ali ne i Porodicu i Firmu jer moraju da opravdaju radno mesto. Ovi simptomi mogu zaista puno da koštaju firmu.


Takav sistem nije mit!

Za mala i srednja preduzeća, tj. za njihove prodajne timove, prodajni proces tj. traženje novih klijenata može biti kao tobogan - malo gore, malo dole i to može biti poprilično iscrpljujuće. Sandler Sistem Prodaje će omogućiti vlasnicima da sa velikom preciznošću planiraju mesečni gotovinski tok, a prodavci će moći da planiraju njihove zarade - bonuse.

 

Implementacijom Sandler Sistema za Prodaju višestruko dobijate:

 • način kako kvalifikovati potencijalu šansu
 • jedinstven rečnik koji povezuje vrh kompanije sa ljudima iz prodaje
 • procese koji vas vode ka uspehu i koji se mogu prepoznati i ponoviti
 • jedinstveno nastupate prema potencijalnim i stalnim klijentima
 • prodavci lakše zarađuju svoje lične finansijske ciljeve (zadovoljniji su),
  a firma ostvaruje svoje ciljeve - mudre kompanije znaju da neće ostvariti
  svoje ciljeve ako ljudi nisu ostvarili svoje lične

U suprotnom u nedostatku Sistema, ulazimo u HOPIUM = OPIUM a to nije strategija!


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top