×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Menadžerima Prodaje

Bićete šef, mentor, administrator i neko ko treba da razume-
sve to radite, ali koliko uspešno?

Najteži zadatak u organizaciji

Top menadžment postavlja strategije i ciljeve koje spušta na Vas gde ima jasna očekivanja.
Nemate nikakvu moć u pravljenju tih ciljeva. Ne pitaju Vas koliko su realni ili dostižni - jednostavno od Vas se očekuje.
Koliko god da su nerealni, Vaši su.
Jedini način da ih ostvarite jeste da uspešno vodite svoje ljude.

Ne tražite od drugih da urade ono što Vi niste u stanju da ih naučite!

Vaš posao je takođe da nađete i zaposlite najboljeg kandidata jer ako to prepuštate HR - prebacićete odgovornost ako dođe neuspeh. Morate ga trenirati i uvesti u posao. Morate mu pokazati kako se telefonira, zakazuje sastanak, morate mu pokazati kako se kvalifikuje sagovornik, morate mu pokazati kako da zna da ne gubi vreme na sastanku ako ode...Sve oni to očekuju od Vas. Znate li zašto? Zato što ne smete tražiti od drugih ništa što Vi sami ne umete da uradite!

Od Sandlera ćete dobiti nezamislivu podršku - ne možete sami!

Nije prodaja - Vaš posao je da se bavite ljudima!

Bićete u isto vreme neko ko se bavi administracijom, statistikom, provodićete vreme na sastancima sa višim menadžmnetom, kreiraćete strategije, ali Vaš posao je da se bavite ljudima. Šta to znači?
Morate im pokazati KAKO se rade stvari, morate im dati podršku, morate ih držati posvećene ciljevima i morate im pokazati KAKO da dostižu svoje ciljeve u kompaniji, ali uz Vašu pomoć jer sami ne umeju. Kako ćete meriti njihov progres, a nemojte praviti kardinalnu grešku da to bude rezultat?

 


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top