×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Kako Izgleda Uspeh na Sandler Način?

Realni ljudi, Realni ciljevi, Realne Priče - Čovek je i dalje merilo svih stvari! 

...koje su nastale pobedom sopstvenih strahova, negativnih uverenja...To je za nas uspešna priča!

Mi treneri u Sandleru verujemo da svaki neuspeh u poslovnom ima uzroke u ličnom! Ulazeći aktivno i hrabro sa svojim trenerom u sve te izazove, postajete bolja osoba koja uči KAKO da radi bolje što dovodi do promene načina razmišljanja a što tehnikama daje podršku.
Neko će napraviti veću prodaju a neko će najzad steći hrabrosti da počne da zove nepoznate direktore i zakazuje sastanke.   Neko je prebrodio strah da priča o novcu mnogo ranije u razgovoru...U čemu god ste postali bolji, to je za nas Uspeh! 

 

 

Podelite sa drugima kako izgleda Vaš uspeh

Svaki dan malo po malo, Vi pomerate planinu! Da li ste svesni toga?

Bez obzira da li ste shvatili da ponašanje koje ste radili do sada nije bilo produktivno ili ste pomogli pojedincu u svom prodajnom timu kako da zakazuje kvalitetnije sastanke, kreirate sopstvene obrasce uspeha. 

Sandler je na zahtev klijenata organizovao globalno - lokalnu kampanju gde pojedinci žele da podele sa drugima svoja postgnuća, uspešne priče.  
Pogledajte Kako Izgleda Uspeh drugih i podelite svoju priču inspirišući ljude oko sebe da krenu sa svojim ličnim promenama.

Ovo je naš doprinos promeni Sveta na bolje!

Back to top