Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Zašto Je Potreban System Za Prodaju?

..jer smanjujete rizik poslovanja a povećavate predvidivost pozitivnih ishoda!
Zar to već nije dovoljno?

Da li znate koje su to 3 najveće greške u prodaji?

Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Sandler Trening konstantno već 50 god., pomaže ljudima koji osećaju frustracije:

 • Često me ucenjuju konkurentskim ponudama!

 • Prodajni ciklus je predugačak a voleo bih da ga skratim!

 • Ulažem puno vremena i emocija na pravljenje ponuda za koje unapred znam da idu kod konkurencije na sto!

 • Odričem se ličnog dostojanstva i to me najviše boli!

 • Odem na sastanak, iskoriste me za informacije i nestanu u programu Zaštite Svedoka - postanu nedostupni!

 • Često se osećam kao Neplaćeni Savetnik - uradim vrhunsku prezentaciju i posle ga jurim za odluku!

 • Znam da zvučim i ponašam se kao tipičan prodavac i zato ne mogu da zakažem sastanak!

 • Gubim vreme na nevažnim ljudima jer ne mogu da dođem do Donosioca Odluke?

Ali, nemojte brinuti više. Naučićemo Vas tako dobro da Vam se ovi bolni problemi više nikada neće ponavljati. Sandler filozofija učenja:

 • PROMENA I PRAĆENJE PROMENA

  Vaš Sandler trener će Vam pomoći da nova lična Uverenja i Stavove stavite u funkciju novog produktivnog ponašanja, verovatnu najveću nepoznanicu u razvoju ljudi. Takođe ćete dobiti podršku za dve verovatno najzahtevnije komponente u Vašem razvoju: prepopoznati ponašanje koje nije produktivno i eliminisati ga i graditi novo koje je produktivno. Naučićemo Vas kako da merite uspeh a to svakako nisu brojke - naučite da merite svoj Stav i Ponašanje na dnevnom nivou i imaćete rezultat.

 • TRANSFORMISANJE

  Daćemo Vam metodologiju koja će Vam pomoći da usvojite nov set ličnih Uverenja i Stavova koji daju podršku u korišćenju novim - netradicionalnim tehnikama koje su moćnije i efikasnije od prethodnih. Ono što mislimo o sebi, zapravo određuje način kako ću da se ponašam!

 • SVESNOST

  Duboko verujemo u razumevanje pre učenja. Pomoći ćemo Vam da shvatite zašto Vam se dešavaju nabrojani simptomi i verujte nam nemaju nikakve veze ni sa kupcima, tržištem ili tehnikama - imaju najviše veze sa načinom kako doživljavamo sebe u odnosu na sopstvene emocije, ljude i okruženje oko nas. Ako ste već organizovali treninge prodaje i po ko zna koji put su Vam očekivanja izneverena, upitajte sebe da li ste uopšte rešavali pravi problem? Jezgro našeg učenja je Nauka!

Sandler Principi Uspeha

Još jedna knjiga po oceni Amazona i Wall Street Žurnala best-seller koja je više okrenuta konceptualnim - sveobuhvatnim pitanjima čovekovog unutrašnjeg doživljaja samog sebe u odnosu na okruženje u kojem se nalazi. Knjiga će Vam otkriti potpuno novi svet i novo sagledavanje sebe i postaviće Vam značajna pitanja o Vašim neiskorištenim potencijalima.

Sandler Pravila

Po oceni Amazona i Wall Street Žurnala, svetski best-seller, 49 Sandler Bezvremenih Pravila Prodaje koja će Vam reći sve što trebate da znate o prodaji i ljudskom ponašanju u prodaji. Jedna od onih knjiga koju morate imati ako težite ka vrhu profesije. 

Uspeh naših klijenata

Naši Klijenti Vam poručuju...

Thom Dammrich
Izvršni Direktor ‚‚Proizvodnja i prodaja nautičke opreme

‚‚Sandler nas je transformisao od samo od jednih uzimača porudžbina i čekali telefon da zazvoni, do ozbiljnog prodajnog tima koji je počeo da zakazuje sastanke i pravi ozbiljne prodaje‚‚

‚‚Bilo bi nam jako teško da smo pokušavali sami da stvorimo nešto. Sandler nam je dao odličan System Prodaje‚‚