Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Trening Prodaje kao Rešenje za Probleme u Prodaji

Mala, srednja ili velika preduzeća, svi želimo isto - Povećanje Prihoda a možda i nešto važnije a to je PREDVIDIVOST PRIHODA!

DA LI KORISTITE DRUŠTVENE MREŽE U PRODAJI?

Da li ste razmišljali da preko najveće poslovne mreže na svetu Linked In, možete tražiti potencijalne klijente?

Sandler Trening je u saradnji sa Linked In-om, napravio knjigu na temu: Koristite LinkedIn za Stvaranje Novih Kupaca na Sandler Način. Eksperti iz Sandler Treninga, najveće kompanije na svetu za razvoj ljudi i eksperti iz Linked In-a najveće poslovne mreže na svetu, daju Vam fantastična uputstva kako tražiti nove klijente putem mreže. 

Preuzmite Vaš besplatni primerak knjige koja na 68 strana, pojašnjava kako koristiti Linked In za generisanje novih klijenata. Knjiga koju Morate imati!

 

Rešenja za Vašu Prodaju koja odgovaraju industriji u kojoj poslujete bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće

Sandler Biblioteka

Knjige za podršku Vašem uspehu

Sandler biblioteka obuhvata sve knjige koje su Vam neophodne da uspešno razvijate svoj posao, uključujući prodaju, rukovođenje prodajom, razvoj ljudi...Među knjigama su i dva best-sellera po oceni Amazona i Wall-Street Žurnala:
- Ne Možete Naučiti Dete Da Vozi Bicikl Na Seminaru
- 49 Sandler Bezvremenih Principa Prodaje

Sve zavisi koliko smo sposobni da pravimo nove klijente...

System za Traženje Novih Klijenata na Sandler način

Autor i dugogodišnji i veoma uspešan Sandler trener Džon Roso, govori o svojoj novoj knjizi Traženje Novih Klijenata Srce Svačijeg Poslovanja na Sandler Način. Knjiga pojašnjava osnovne Sandler principe koji Vam mogu pomoći da smanjite stres u prodaji, imate bolju kontrolu u razgovoru i kako na veoma originalan način koristiti telefon u cilju pozivanja nepoznatih ljudi.