×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Trening Prodaje kao Rešenje za Probleme u Prodaji

Mala, srednja ili velika preduzeća, svi želimo isto - Povećanje Prihoda a možda i nešto važnije a to je PREDVIDIVOST PRIHODA!

Stabilan i konstantan rast zahteva i stabilan i konstantan rad sa ljudima koji kroz Systemska Rešenja donosi Predvidivost Prodaje i Prihoda

Na koji način možemo da počnemo da dostižemo tu vrstu razvoja? Kroz dokazan System sa kojim možete meriti rezultate.

Da li ste razmišljali da preko najveće poslovne mreže na svetu Linked In, možete tražiti potencijalne klijente?

Sandler Trening je u saradnji sa Linked In-om, napravio knjigu na temu: Koristite LinkedIn za Stvaranje Novih Kupaca na Sandler Način. Eksperti iz Sandler Treninga, najveće kompanije na svetu za razvoj ljudi i eksperti iz Linked In-a najveće poslovne mreže na svetu, daju Vam fantastična uputstva kako tražiti nove klijente putem mreže. 

Preuzmite Vaš besplatni primerak knjige koja na 68 strana, pojašnjava kako koristiti Linked In za generisanje novih klijenata. Knjiga koju Morate imati!

 

Rešenja za Vašu Prodaju koja odgovaraju industriji u kojoj poslujete bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće

Najzad možete očekivati merljive rezultate

Kada uspešno prođete kroz Sandler program Sertifikacije, bićete u stanju da kažete da ste Vaše znanje pretvoriliu Instinkt. Znaćete koje parametre da merite koji dovode do prodaje. Znaćete da prepoznate neproduktivno ponašanje i da ga eliminišete i gradite produktivno ponašanje koje ćete moći uvek da ponovite jer ste student Sandler Systema Prodaje.

Knjige za podršku Vašem uspehu

Sandler biblioteka obuhvata sve knjige koje su Vam neophodne da uspešno razvijate svoj posao, uključujući prodaju, rukovođenje prodajom, razvoj ljudi...Među knjigama su i dva best-sellera po oceni Amazona i Wall-Street Žurnala:
- Ne Možete Naučiti Dete Da Vozi Bicikl Na Seminaru
- 49 Sandler Bezvremenih Principa Prodaje

Sandler Blog

Čitajte naše tekstove na temu netradicionalne prodaje, motivacije, rukovođenja i uspeha. Prosledite ih onima za koje smatrate da bi im bili od pomoći.

System za Traženje Novih Klijenata na Sandler način

Autor i dugogodišnji i veoma uspešan Sandler trener Džon Roso, govori o svojoj novoj knjizi Traženje Novih Klijenata Srce Svačijeg Poslovanja na Sandler Način. Knjiga pojašnjava osnovne Sandler principe koji Vam mogu pomoći da smanjite stres u prodaji, imate bolju kontrolu u razgovoru i kako na veoma originalan način koristiti telefon u cilju pozivanja nepoznatih ljudi. 

Istražite samo od nekih naših vrhunskih programa

Back to top