×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Lične Performanse Pojedinaca

Menadžeri prodaje svakako svojim primerima pokazuju drugima - svesno ili nesvesno.

Šta Vam zapravo Vaš tim poručuje?

Ako Menadžer prodaje očekuje više zakazanih sastanaka ili slično...Pa zar nije tim Vaše ogledalo?

Sandler-treniran menadžer zna kako da...

  • Pomaže pojedincu kada oseti da mu padaju lična uverenja da i dalje ostane posvećen - jer zna KAKO se to radi!
  • Novac nije merilo rezultata već isključivo dnevno produktivno ponašanje koje donosi novac.
  • Vše nikada ne vodi sastanke prodaje kao Copy Paste prethodnih, jer sada deli isti rečnik sa timom i po prvi put se razumeju međusobno i sede na istoj strani stola.
  • Odvoji Plaćene aktivnosti koje donose novac i pomogne ljudima da izbegavaju Neplaćene aktivnosti koje utiču na performanse.

Sandler Blog

Čitajte naše tekstove o motivaciji ljudi kako da ostanu posvećeni ličnim ciljevima. Takođe Vas pozivamo da dajete komentare na našem Blogu. Prosledite tekstove onima za koje smatrate da će im biti vredni.

Kreirajte kulturu Lične Posvećenosti u vašoj kompaniji

Biti Posvećen Na Sandler Način, je knjiga koju je napisao Hamish Knox, dugogodišnji Sandler Trener iz Kanade koji deli sa Vama razmišljanja na koji način pomoći ljudima da ostanu posvećeni i kako na dnevnom nivou ostati dosledan produktivnom ponašanju.

Lična Posvećenost može postati način ili stil života i može biti mnogo zabavniji nego što mislite.

Dozvolite da Vam Sandler implementira vrlo moćan System koji će Vam pomoći da stvorite Tim koji obara sve rekorde prodaje!

Back to top