×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Neograničen Izvor Znanja

pripremili smo za Vas besplatnu bazu znanja - iskoristite je

Istražite neverovatnu kolekciju naših najboljih tekstova, audio-video zapisa na temu netradicionalne prodaje, menadžmenta, uspeha..

Iskoristite ogormnu bazu znanja koje Vam dajemo kroz tekstove, učestvovanjem na Webinarima, (žive i snimljene), gledajte verovatno našu najlepšu video bazu znanja kroz 49 Sandler Evergreen Pravila Prodaje, zatim Preuzimajte tekstove i brošure, čitajte odlomke iz Sandler knjiga i prijavite se da dobijate vrlo originalni newsletters, ili možete pratiti sve događaje na našem Godišnjem Okupljanju Sandler Klijenat Širom Sveta.

Počnite da se navikavate na najbolje

Sandler treneri širom sveta su snimili mnogo video i audio materijala, uradili dosta webinara, napisali dosta tekstova, kako bi Vam približili Sandler.

Preuzmite Sandler tekstove

Ukoliko želite kvalitetne i netradicionalne tekstove o prodaji, motivaciji ili šta Vas već zanima, Preuzimajte Naše BESPLATNE Tekstove kako bi ste bolje razumeli Sandler jezgro filozofije ali kako bi sebi kreirali bolje uslove prodaje.

Naučite da tražite potencijalne klijente na Linked Inu na Sandler način

Sandler i Linked In su kreirali knjigu koja će Vam pomoći da bolje i efikasnije kreirate potencijalne klijente na mreži. Kako ih kontaktirati i kako ih selektovati.

Knjiga koju bi ste trebali imati ukoliko stalno tragate za novim kupcima.

Sandler Blog

Čitajte naše tekstove o netradicionalnoj prodaji, motivaciji, uspehu...Takođe Vas ohrabrujemo da komentarišete na našem Blogu i delite tekstove sa onima za koje smatrate da su im značajni.

Da li 2eur godišnje mogu da utiču na Vaš posao?

Eksluzivna pretplata samo kroz Sandler...

Sandler Training je eksluzivni partner Selling Power Magazin-u, najrespektabilnijem časopisu na svetu koji istražuje oblasti preduzetništva, prodaje, uspeha i motivacije. Dostupan jedino kroz Sandler za samo 2 eur. Ne mesečno – već GODIŠNJE.

Dobićete fantastičan pristup najvećim svetskim ekspertima iz oblasti prodaje.

Sveobuhvatna Sandler video biblioteka

Sandler video kolekcija se zasniva na najlepšem znanju u našoj kompaniji utemeljenom na filozofiji Dejvida Sendlera kroz knjigu Sandler Pravila: 49 Bezvremenih Principa Prodaje i Kako Ih Primeniti. Različiti tereneri sa različitih delova sveta donose Vam njihovu interpretaciju ovih pravila.

Naši klijenti govore za Vas

Sandler System je već dokazana metodologija koja je pomogla vlasnicima malih i srednjih rganizacija, menadžerima prodaje i profesionalcima prodaje širom sveta da nauče i primene našu metodologiju. Oni Vam govore njihova iskustva.

Sandler Knjige

Sandler knjige koje su po oceni Amazona i Wall Street Novina proglašene best-selleri koje vredi imati u svojim bibliotekama.

Pogledajte samo neki od naših vrhunskih programa

Back to top