×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.
You can learn more by clicking here

Neograničen izvor znanja

pripremili smo za Vas besplatnu bazu znanja - iskoristite je


Istražite neverovatnu kolekciju naših najboljih tekstova, audio-video zapisa na temu netradicionalne prodaje, menadžmenta, uspeha...

Iskoristite ogoromnu bazu znanja koju Vam dajemo kroz tekstove, učestvovanjem na Sandler događajima, zatim preuzmite Tekstove i Brošure, čitajte odlomke iz Sandler knjiga i Prijavite se da dobijate vrlo originalne Biltene.

Počnite da se navikavate na najbolje

Sandler treneri širom sveta su snimili mnogo video i audio materijala, uradili dosta webinara, napisali dosta tekstova, kako bi Vam približili Sandler.


Preuzmite Sandler tekstove

Ukoliko želite kvalitetne i netradicionalne tekstove o prodaji, motivaciji ili šta Vas već zanima, preuzmite naše besplatne tekstove kako biste bolje razumeli jezgro Sandler filozofije i kako biste sebi kreirali bolje uslove prodaje.

Naučite da tražite potencijalne klijente na LinkedIn-u na Sandler način

Sandler i LinkedIn su kreirali knjigu koja će Vam pomoći da bolje i efikasnije kreirate potencijalne klijente na mreži. Kako ih kontaktirati i kako ih selektovati.

Knjiga koju bi trebalo da imate ukoliko stalno tragate za novim kupcima.

Sandler Blog

Čitajte naše tekstove o netradicionalnoj prodaji, motivaciji, uspehu...
Takođe Vas ohrabrujemo da komentarišete na našem Blogu i delite tekstove sa onima za koje smatrate da su im značajni.


Selling Power

Sandler Training je ekskluzivni partner Selling Power Magazin-u, najrespektabilnijem časopisu na svetu koji istražuje oblasti preduzetništva, prodaje, uspeha i motivacije.

Fantastičan pristup najvećim svetskim ekspertima iz oblasti prodaje.

Prijavite se na Mejling Listu


Prepoznati od svetski priznatog časopisa Selling Power Magazine

Prepoznati 5 godina za redom među 20 trening kompanija u svetu od strane Training Industry Magazine

Back to top