Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija, Hrvatska, Slovenija

Prodajni timovi i nezavisni profesionalci

Jednom kada uđete u naš program za razvoj, više NIKADA se nećete vraćati
na stare obrasce ponašanja!

Da li vam zvuči poznato... Provodite previše vremena sa potencijalnim klijentima koji ne kupuju? Brojevi prodaje koji idu gore-dole?

Borite se sa korišćenjem LinkedIn-a za generisanje novih poslova?

Sandler i LinkedIn — najveća svetska organizacija za obuku prodaje i najveća svetska organizacija za umrežavanje — udružili su se u ovoj zajedničkoj publikaciji knjige, LinkedIn na Sandler način.

Nabavite ovu e-knjigu (engleski jezik) i naučite tajne korišćenja najveće svetske profesionalne online mreže za pronalaženje potencijalnih klijenata i povećanje prodaje!

Knjiga koju mora imati svaki profesionalni prodavac koji želi da maksimalno iskoristi LinkedIn za pronalaženje potencijalnih klijenata.

Kombinovani pristup obuci - koristi višeslojnu, interaktivnu isporuku - dizajniran da se brzo vide rezultati.

Sandlerov Predsednički Klub je program koji obično biraju pojedinci ili mala i srednja preduzeća u kojem preko malih postepenih promena dolazimo do velikih životnih.

 • Sandler prodajne strategije omogućavaju prodavcima da brzo i dosledno identifikuju, kvalifikuju, razviju i zatvore više prodajnih šansi.
 • Format su koučing sesije koje vodi Sandler trener uz 24/7 online alate za pojačanje.
 • Ovaj fleksibilan i sveobuhvatan pristup obuci je primenljiv za profesionalce u prodaji u bilo kojoj industriji ili organizaciji bilo koje veličine.
 • Ovaj pristup koristi našu jedinstvenu formulu za uspeh, koja se fokusira na sve elemente performansi - Ponašanje visokih performansi, pobednički Stav i Sandlerove netradicionalne Tehnike prodaje.

Dobijte merljive rezultate.

Preko Sandler Sertifikacije imate pristup merljivim rezultatima u svakom koraku procesa obuke. Vaš napredak je dokumentovan od kompetentnog preko stručnog do majstorstva prodaje.

Mali timovi i nezavisni individualci takođe prodaju velikim poslovnim organizacijama.

Sandlerov program prodaje velikim kompanijama (Enterprise Selling) je dizajniran za pojedince i timove koji prodaju velikim klijentima, bez obzira na njihovu veličinu. Ovaj program proširuje i podiže Sandlerove dokazane prodajne strategije na nivo velikih kompanija. Kada treba da se navodite, kontrolišete i zatvorite prodajne prilike velikih razmera, gde je veliki broj ljudi uključen u proces odlučivanja i gde je stepen interakcije obično daleko složeniji i zahtevniji, Sandler Enterprise Selling nudi rešenje za vas. Saznajte više o Sandlerovom pristupu uspešnoj prodaji velikim i zahtevinim klijentima.

Učesnici pohađaju redovne treninge koji obično uključuju...

 • Redovne sesije i tematske radionice
 • Sesije za rešavanje problema
 • Sesije postavljanja ciljeva i planiranja
 • Grupne i individualne treninge

Dinamično iskustvo obuke sa nastavnim planom i programom koji...

 • Dizajniran je da zadovolji individualne potrebe svakog učesnika.
 • Prepoznaje da niko neće započeti ili završiti u isto vreme.
 • Omogućava učesnicima da rade sopstvenim tempom kako bi savladali svoje jedinstvene prodajne izazove.

Sandler Metodologija

Vaše vreme je dragoceno i treba ga uložiti sa onima koji zaista žele ono što imate da ponudite. Potreban vam je sistem koji se može replicirati da biste saznali ko su ti pojedinci i pružili rešenja za njih što je efikasnije moguće.

Učesnici se nalaze u bezbednom okruženju u kojem mogu da...

 • Postavljaju pitanja iz stvarnog sveta.
 • Suočavaju se sa svojim najtežim problemima prodaje.
 • Usavrše svoj plan razvoja prodaje.
 • Testiraju strategije koje se primenjuju na specifične situacije prodaje.

Sandler Blog

Uvidi i saveti o aktuelnim temama prodaje, upravljanja prodajom i liderstva.

Naučite kako da tražite potencijalne klijente na Sandler način

Sandler trener i autor, Džon Roso, govori o svojoj knjizi, Prospekting na Sandler način. Knjiga deli 30 osnovnih principa za savladavanje potrage za potencijalnim klijentima bez stresa putem telefona i interneta, u skladu sa metodologijom Sandler Sistema Prodaje. Ova knjiga uključuje strategije o temama 21. veka, kao što je sprovođenje efikasnog online istraživanja pre poziva i korišćenje LinkedIn-a za generisanje preporuka.

Po sopstvenim rečima našeg klijenta

„Nisam imao dobro definisanu percepciju obuke prodaje“, kaže Alen Rembert iz Carolina Cipher. „Uvek sam mislio o prodaji kao o umetničkoj formi. Sandler mi je pomogao da razumem i primenim metodologiju i ponašanje koje vam daje razumno dosledne rezultate. Sandlerov sistem daje profesionalcima u prodaji priliku da mere svoj učinak i ponašanje u odnosu na svoje ciljeve. Sandler mi je dao veći mir. Osećam da kontrolišem proces prodaje."

Šta čekate? Započnite svoju priču o uspehu sa Sandler Treningom već danas!

Iskusite naše prodajne programe.

Vrh