×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Transport, logistika

Klijenti ne kupuju vaše usluge...
...već način kako da vas kupe!

Podignite igru na viši nivo!

Imao sam razgovor sa direktorom verovatno najveće logističke kompanije, ne samo u Srbiji već i ex Yu:
„Dragane, želim da mi se kamioni vraćaju puni, a ne prazni. Želim da moj Customer Care ne pita samo da li treba još nešto naše klijente, već osećam da mogu postati i prodajna mašina-imamo puno servisa koji se ne koriste!”
„Da li ti je nekad otišao klijent?”
„Jeste”.
„Razlog?...Svaki tvoj klijent je na listi želja tvoje konkurencije. To znači da Customer Care treba da pomogne tvom klijentu da zatvori zadnja vrata restorana gde ulazi nabavka (konkurencija), a da prednja širom otvori za tebe? Jer ako konkurencija čisti naše smeće, mi odlazimo oni ulaze?”
...nastavlja direktor: „I želim da moj prodajni tim ima kvalifikovane sastanke, a ne da ih ucenjuju konkurentskim servisima, cenama, slanjem ponuda kojima se jedino obraduje konkurencija!”

Pouka: Ako osećate i u vašem prodajnom timu ove simptome, možda je vreme da uradite „remont” prodajnih procesa i podignete igru na viši nivo!

Pozovite!

 


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top