×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Ostala direktna prodaja

Imate TÜV, ISO? Čestitamo!
Da li imate Sandler Sistemsko Resenje za Prodaju?
Smanjite rizike poslovanja, a povećajte predvidivost rezultata.

 Da li vas često ucenjuju konkurentskim ponudama?

Proverite sebe. Da li vas često ucenjuju konkurentskim ponudama? Iskoriste za prezentaciju, a posao dobije drugi? Često spuštate cenu? Prodajni rezultati su kao tobogan, gore-dole? Često se osetite kao besplatni savetnici? Uradite vrhunsku prezentacije posle koje čujete - čućemo se, samo da razmislimo. A onda se nikada ne jave i izbegavaju vaše pozive? …(malim slovima) da li vam se ovo dešava i koliko Vas boli?

Da li ste razmišljali da nastaju na nivou sistema i imaju sposobnost ponavljanja. Problem Sistemske greške kojoj se najčešće ne zna uzrok. Međutim, mi u Sandleru kroz 50 godina iskustva u radu sa malim, srednjim ili velikim firmama verujemo da je verovatno najdublji uzrok taj što firme tj. prodajni timovi koriste tradicionalni način prodaje koji je toliko dugo u upotrebi da je postao predvidiv i zastareo jer ga i konkurencija koristi i kupcima je lako da vas kontrolišu i ucenjuju!
Stanite na trenutak i razmislite o poslednjoj rečenici...
Ko je kupce i tržište naučio tome? Pa...mi i konkurencija! Zato se ne ljutite na kupce što vas ucenjuju popustima, ponudama, a mi smo ih naučili tome.

Međutim, ne mora više tako. Frustracijama i stresu može doći kraj. Implementacijom Sandler Sistem Prodaje dobićete sistemsko rešenje koje će rizike poslovanja staviti pod kontrolisanu meru, a koje će vam dati predvidivost onoga što želite...prodaju, prihode i profit!

Sandler Sistem Prodaje će vam pomoći da

 • Shvatite zašto je sadašnji način prodaje prevaziđen i zašto ga treba napustiti što pre

 • Naučićete kako da Kvalifikujete profitabilne sastanke i unapred znate da li ćete biti plaćeni

 • Prodajete danas, a savetujete sutra

 • Pomognete sagovorniku da shvati bol koji ima i što je veći bol, veća je šansa da plati vašu cenu

 • Cena nije problem već što vas vide iste kao i druge

 • Imaćete odličnu kontrolu razgovora

 • Više nikada ne budete Besplatni Savetnici

 • Kako da imate pun kalendar kvalifikovanih sastanaka

 • Naučićete da napravite kompanijski i lični Kuvar za Uspeh i da u svakom satu znate koliko ste blizu plana prodaje

 • Naučićete da izađete iz biznis-patoloških obrazaca ponašanja

 • Naučićete nauku kako da prepoznate neproduktivno ponašanje i ZAUVEK ga eliminišete i kako da uz pomoć vašeg Sandler trenera, kreirate novo, produktivnije ponašanje koje će vam polako, ali sigurno donositi ono što želite


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top