×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Nekretnine

Provizija koju zarađujete...
... jednaka je onome šta mislite o sebi

Iznos provizije koju naplaćujete jednak je onome šta mislite o sebi!
Bolno, ali istinito.

Moj klijent iz Zagreba, Ivana kada je krenula kod mene u Predsednički Klub mi je često govorila da kupci mogu imati problem sa plaćanjem provizije agentima. Šta mislite zašto je tako? Verovatno zato što ne vide da taj iznos provizije uopšte vredi tog iznosa.

Drugo, koliko zaista verujete da vredite da trebate da naplaćujete provizije? Iznos provizije koju naplaćujete jednak je onome šta mislite o sebi! Bolno, ali istinito.
Da li vam se dešava da se prodajni razgovori završe: čućemo se, razmislićemo, pogledaćemo još malo...? Da li imate situacije kada kupci, prodavci žele da zaobiđu agenta i završe posao međusobno?

..ako osećate ove simptome, možda je vaš biznis spreman za remont!


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top