×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Automobili

Dobar dan, izvolite? Treba neka pomoć? Jel' mogu nekako da pomognem?... Hvala, samo da pogledam.
Da li ovako započinjete razgovor?

Ponudite popust i zimske gume, kažu vam da će se javiti sutra, ali ipak odu kod konkurencije?
Nedostaje vam još jedan autobomil do ispunjenja mesečnog plana
i spremni ste na sve da biste ga prodali?
26. u mesecu i šef pita: „Šta imaš do kraja?”
Uradite test vožnju, napravite ponudu, kaže vam čućete se i više se nikada ne javi?
Ucene konkurentskim cenama vas užasavaju?

U salon je ušao čovek, vi ste mu prišli i postavili pitanje: „Dobar dan, izvolite, treba li vam neka pomoć?”
On je odgovorio: „Hvala, samo da pogledam.” ili je odmah prihvatio razgovor. Počeli ste „šetnju po salonu”. Idete za njim, jurite ga. Seo je u kola, gleda, pipa, otkriva, a vi stojite pored vrata i objašnjavate...
On postavlja pitanja, vi se trudite da dajete najbolje odgovore: tehničke karakteristike, prednosti u odnosu na druga vozila u segmentu, uporedni testovi, iskustva kupaca…. Strah vas je da pitate za budžet ili ne pitate uopšte.

Idete na test vožnju. On vozi, vi pričate ili ćutite...Vraćate se u salon, sedate za sto...idu dodatna pitanja: rokovi isporuke, cena, uslovi finansiranja…možda dodatni popust. Čovek trazi ponudu. Vi trošite vreme, energiju, ali i očekivanja. Heftate svoju vizit kartu: „Ako nešto treba, slobodno pozovite”. Čovek izlazi napolje, zahvaljuje se i kaže: „Razmisliću, javiću se…”.
Vi se vraćate za sto, uzimate njegovu vizit kartu, stavljate te je u svesku sa napomenom - još jedan potencijalni klijent.

...približava se kraj meseca, dolazi direktor prodaje sa čuvenim-evergreen pitanjem: „Šta imaš za ovaj mesec?” Međutim, ovo pitanje me tera da lažem. Zašto? Jer moram da preživim mesec! Imam porodicu i treba mi novac i radno mesto!


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top