×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

DA LI IMATE REALNA OČEKIVANJA OD DRUGIH?

Sandler centar procene Stilova Ponašanja će Vam rešiti enigmu ko su Vaši ljudi na psihološkom - skrivenom nivou.

Većina kompanija daje novac na treninge koji ne rešavaju ništa!

Kako bi smo bilo koji trening program stavili u upotrebu i mogli da očekujemo pozitivan ishod, u početnoj fazi priprema, iskoristićemo napredne centre procene koji će nam pomoći da vidimo Stilove Ponašanja koje nam omogućava Devine Inventory. Stilovi Ponašanja su važni jer produktivno ponašanje donosi novac i uspeh ali je kontrolisano od ličnih uverenja koja se na žalost teško treniraju. Izmeriti Stilove Komunikacije koje nam omogućava Extendend DISC koji su nam važni koliko je napora potrebno pojedincu da svoj stil komunikacije prilagodi drugome. Tek onda možemo doneti zaključak: Imate ljude od kojih se može očekivati da će maksimalno usvojiti i primeniti Sandler Netradicionalnu filozofiju prodaje - Mi to zovemo pravim ROI.


Takođe, koristimo i Sandler Team Assessment koji nam pomaže da izmerimo neusaglašena očekivanja između članova prodajnog tima i menadžmenta. Ovaj centar procene nam omogućava da istinski kreiramo mapu u kom pravcu želimo da idemo sa iskrenim fokusom na pojedinca.

Back to top