×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice.

Industrije

Čime god da se bavite, vi ste u poslu sa ljudima.

Svet se drastično menja, navike ljudi, tržišta. Verujemo da imate odlične proizvode, tehnologiju, jedinstvenu uslugu, ali to je samo deo koji čini tržišni uspeh. Da bi napravili uspešnu prodaju neophodno je napraviti šansu da neko upozna vaš proizvod. Bez obzira u kojoj ste industriji svima vama je jedno zajedničko, a to je - vi ste u poslu sa ljudima. Zato vas motivišemo da preuzmete primerak brošure „Zašto prodavci ne uspevaju"

Preuzmite primerak

ZAŠTO PRODAVCI NE USPEVAJU …i šta se može učiniti povodom toga!


Preuzmite primerak
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!


Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Back to top