×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

ISTRAŽITE SANDLER TRENING

..i šta drugačije može da uradi za Vas!

Saznajte na koji način možete povećati kvalitet razgovora sa kandidatima i pronaći vrhunskog igrača za svoj tim?

Često nisu dovoljni samo Vaše iskustvo ili nečiji uglađen CV kako bi ste odabrali dobrog kandidata i na kraju shvatili da je odabrani ispod očekivanih performansi - da li ste imali takva iskustva do sad?

Vi im pomognite da ostvare lične ciljeve a oni će Vama pomoći da Vi ostvarite kompanijske! Fer?

Pridružite nam se jedinstvenoj interaktivnoj prezentaciji Kako Napraviti Tim iz Snova?...

  • Izbegnite najčešće greške u razgovoru sa kandidatima.

  • U odnosu na traženi profil naučite vrhunska pitanja koja će Vam pomoći da dobijete dubinsku sliku onoga što tražite.

  • Razgovarajte na način da saznate ko je pravi kandidat od onoga što samo izgleda da je pravi.

  • Uvedite kandidata u prodaju na način da ćete mu pomoći da kreira sopstveni Kuvar za Uspeh!

"Naša kompanija Cards Print koja je inače lider u proizvodnji ali davanju sistemskih rešenja u oblasti Loyalty kartica, tj kartica odanosti potrošača, je već nakoliko godina u programu Presidents Club. Kao firma smo porasli nekoliko puta a Sandler Trening nam je dao System za Prodaju i verovatno skratio 10 godina traženja pravog puta. Odluka da uđem u Menadžment program je bila pravovremena jer sam postao direktor prodaje a zbog konstantnog rasta i razvoja kompanije bio je neophodan srednji menadžment da se bavi ljudima. Od odličnog prodavca do direktora prodaje trebao mi je System kako da znanje koje smo kolege iz prodaje i ja delili, sada pretvorim kako da im pomognem da postižu svoje lične ciljeve u firmi. Sandler mi je pomogao da efikasnije rukovodim ljudima i tačno znam pojedinačno za svakog šta ga motiviše privatno kako bih mu pomogao da ostvari to u firmi."

Sandler Menadžment program je bila karika koja nedostaje.

Ivan Urošev
Cards Print, Direktor Prodaje

Back to top