×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

ISTRAŽITE SANDLER TRENING

..pridružite nam se na jedinstvenoj prezentaciji dizajniranoj za sve one koji ne vole glagol prodavati!

Vi ste Advokat, Lekar, Inženjer, Farmaceut, Bankar, Revizor, Arhitekta i trebate da plasirate proizvod, uslugu, lek..Koliko puta Vam se desilo da Vas iskoriste za informacije i završe posao sa drugim?

Ako idete iskreni i pošteni u nepošten svet, možete biti povređeni!

Sandler ima za Vas odlično rešenje gde ćete i dalje biti eksperti u oblastima u kojima ste stručni samo sa razlikom gde ćete naučiti System kako da kvalifikujete sagovornike i unapred znate da li ćete biti plaćeni za trud i napor ...

  • Naučićete kako da prepoznate pravu priliku a ne besplatno savetovanje.

  • Shavtićete zašto je Besplatno Savetovanje emotivni problem jer se plašimo da ne ‚‚izgubimo klijenta‚‚

  • Naučite kako da dobijate preporuke koje predstavljaju u suprotnom ‚‚mrtav kapital‚‚

"Ako mene i moje ljude išta krasi i čini inženjerima ekspertima, onda je to inženjersko znanje. Međutim, vremenom smo shvatili da nam se sve više dešavalo da drugi žele baš naše ekspertsko znanje ali za uzvrat ne dobijemo prodaju. I počeli smo da razmišljamo kako da preuzmemo kontrolu u razgovoru, kako da kvalifikujemo i kako unapred da znamo da li ćemo biti plaćeni ili ne. Sandler nam je pomogao da shvatimo najvaćniju lekciju: ne moramo se osećati kao prodavci, ne moramo se ponašati kao prodavci, ali onog trenutka kada se odreknemo prodajnog procesa i kontrole u razgovoru, to je trenutak kada smo se odrekli kompanije i naših porodica. 
To je bila velika promena ali se isplatila svakog uloženog novca.

Hvala Sandleru, tj Draganu na vremenu, trudu i pre svega veri da od nas mogu postati odlični profesionalci prodaje.

Peter Stegel
Direktor za zemlje ex Yu
Alfa Laval

Back to top