×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

IMATE AMBICIJU DA LOVITE VELIKE KOMPANIJE?

..mogu Vas nagraditi velikom prodajom ali i velikim razočarenjem. Pridružite nam se na ovoj prezentacij!

"Sandler Enterprise Selling (Kako Osvajati Velike Kompanije) je program koji je našim kolegama pomogao da vrlo precizno razvijaju prodajnu priliku, imaju kontrolu razgovora i procesa i saznaju ko ima moć odluke ali i one koji nemaju moć odluke ali imaju značajan uticaj na donošenje odluke. Osvajati velike kompanije zahteva umeće, znanje ali System koji nam je pomogao da tačno znamo gde se nalazimo u procesu, gde hoćemo da stignemo i kako to da uradimo. Naše kolege su naučile kako izbeći najgori sindrom Besplatno Savetovanje i kako se zaštiti od preranog slanja ponude ali i tačno znati da li je neko uopšte kvalifikovan da dobije ponudu.

Naše kolege revizori, poreski savetnici, finansijski savetnici sa zadovoljstvom učestvuju na časovima Presidents Cluba

Žarko Mijović
Partner | Deloitte, Srbija

Vaš sledeći nivo u razvoju prodaje: Kako Osvajati Velike Kompanije?

Pridružite nam se i saznajte...

  • Zašto je potreban System za Prodaju koji će nam kao interni GPS pokazati smer Gde želimo da stignemo i Kako to da uradimo?

  • Na koji način pristupiti Kvalifikovanju potencijalne šanse da ne bi došli u situaciju da uložite ogromne resurse, znanje, energiju i emocije i saznate ili da je odustao od nabavke ili da je posao završio sa drugim?

  • Kako se odbraniti od zahteva za ponudom što je tipičan zahtev 99% kompanija i kako sebi stvoriti šansu da započnete proces potpuno drugačije od konkurencije koja uglavnom šalje ponude?

Osvojite veliku kompaniju, razvijajte je i zatvorite vrata za konkurenciju

Prodaja velikim organizacijama se znatno razlikuje od prodaje malim i srednjim preduzećima. Često dugačak prodajni ciklus, komplikovan proces donošenja odluke može Vas staviti u poziciju da se ‚‚izgubite‚‚ u procesu, napravite prezentaciju prerano, uradite Besplatni Konsalting kome će se jedino konkurencija radovati što joj pomažete kako da osvoji istog tog klijenta. Ne radite to više!

Back to top